Ea este românca măritată cu americanul care deține Statuia Libertății. Cum s-au cunoscut, de fapt

ADS Publicitate

În 2018 o româncă devenea celebră după ce s-a aflat că s-a căsătorit cu americanul care deține Statuia Libertății.

ADS Publicitate

Se numește Iasmina și a povestit că diferența mare de vârstă dintre ea și soțul ei nu a fost vreodată un impediment, ba dimpotrivă, nu îi plac tinerii pentru că i se par plictisitori.Femeia care s-a căsătorit cu un milionarul care deține Statuia Libertății

ADS Publicitate

Iasmina Milutinovici-Hill este o tânără din Timișoara a cărei viața s-a schimbat total de când l-a cunoscut pe Bradfort Aron Hill, milionarul care deține Statuia Libertății din New York.Cei doi s-au căsătorit în ciuda diferenței de vârstă despre care mulți au comentat. Iasmina are 31 de ani, iar soțul ei are 65 de ani. Tânăra i-a dăruit acestuia doi băieței.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a vorbit despre căsnicie, copii și despre ce a atras-o la soțul ei.Ea este românca măritată cu americanul care deține Statuia Libertății. Cum s-au cunoscut, de fapt

Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry.Românca a ajuns la New York în 2014 și a lucrat la compania deținută de către Bradfort Aron Hill, cel care care avea ulterior să-i devină soț.

Milionarul care deține Statuia Libertății mai are copii din altă căsnicie. Bărbatul a mai fost căsătorit de trei ori și a fost extrem de fericit când a aflat că soția sa îi va mai dărui un prunc.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *