ȘOC TOTAL în România! Adrian NĂSTASE…

ADS Publicitate

Adrian Năstase a vorbit despre legătura dintre privatizarea Petrom și indivizii din conducerea serviciilor de informații secrete. Astfel, fostul premierul a subliniat că marile firme erau vaci de muls pentru clientela politică.

ADS Publicitate

Așadar, fostul premierul a spus că Petrom era îngropată în datorii în anul 2004, iar cei mai mulți politicieni încercau să facă avere pe marginea gigantului românesc.„Petromul a intrat în lista de privatizări gândit cu banca mondială gândit de Mugur Isăresc și semnat de Traian Băsescu. A existat o lege pentru accelerarea privatizării, privatizarea Petrom, era nevoie de o nouă lege, era nevoie ca privatizarea să fie prin lege și Redobândirea Rompetrol prin și privatizarea BCR s-a făcut prin lege, era vorba de un contract atipic. Toate contractele importante sunt confidențiale” a declarat Adrian Năstase, conform realitatea.net
De asemenea, acesta a subliniat că Petrom era „o vacă de muls” pentru clientela politică, precum Sidex sau marile firme.

ADS Publicitate

„Problema nu era de el (n.red. Ion Popa), nu erau colegi care cumpăra o stație de Petrom și venea Petrom și le lua dublu. Petrom era o vacă de muls. La fel ca Sidex. Aceste mari firme erau vaci de muls pentru clientelă politică, evident că știam”, a mai spus Adrian Năstase.
La ședințele guvernului participau oameni din conducerea serviciilor de informații secrete
Mai apoi, acesta a dezvăluit că la ședințele guvernului participau oameni din conducerea serviciilor de informații secrete, care veneau cu analize detaliate despre Petrom.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *