Motivul incredibil pentru care NU Rareș ar fi trebuit să iasă câștigător… s-a aflat acum

ADS Publicitate

Rareş Prisacariu, un băieţel în vârstă de 7 ani, a câştigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, de la Pro TV şi marele premiu de 120.000 de euro. Băieţelul de 7 ani este din Botoşani şi este pasionat de actorie.

ADS Publicitate

Copilul minune, geniul, așa cum a fost numit, are o capacitate excepțională de memorare.
El profită la maximul de ea și reușește să recite monologuri, poezii sau discursuri întregi prin care dă românilor adevărate lecții de viață.

ADS Publicitate

Rareş a câştigat 120.000 euro Astfel, micuţul de 7 ani a încasat cecul de 120.000 de euro, după ce a recitat un text al lui Octavian Paler, despre Dumnezeu și omenire. Profunzimea discursului și talentul lui i-au determinat pe români să îl aleagă drept câștigător al marelui premiu.

Deși este doar un copil, Rareş a reușit să le transmită multă emoție românilor prin cuvintele sale, iar telespectatorii l-au răsplătit pe micuț cu voturile lor.În marea finală a show-ului de la Pro TV, puștiul a recitat un fragment din „Micul Prinț”, opera lui Antoine de Saint-Exupéry, dar și un fragment din „Păpușa de cârpă”, a lui Gabriel Garcia Marquez. La fel cum s-a întâmplat și în faza preselecțiilor, Rareș Prisăcariu a uimit și emoționat publicul, iar jurații l-au aplaudat minute în șir și l-au complimentat.

Cârcotaşii i-au contestat talentul

După finala concursului, s-au auzit foarte multe voci care spun că nu el ar fi trebuit să iasă câștigător. Mulți internauți consideră că ceilalați participanți de pe podium au fost mult mai talentați decât el și erau mult mai îndreptățiți să ia premiul cel mare.

Iată cele mai vehemente reacţii:
• „Jenant. Păcat de munca și talentul celor care ar fi meritat cu adevărat premiul.”

• „Absolut jenant de privit… nu mă mai uit niciodată la emisiunea asta! Copiii cu numărul în aer meritau premiul 1!”
• „Jenant, ce talent e ăsta?”

• „Dezamăgire această ediție, premiul se putea duce la cei 2 îngeri de copii, care chiar au muncit, păcat!”

• „Slab…Ceilalți meritau mai mult!”, sunt doar câteva dintre mesajele celor care au urmărit marea finală Românii au Talent.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *