AM AFLAT NUMELE PRIMILOR 3 FINALIȘTI DE LA SURVIVOR! MAREA FINALĂ A SHOW-ULUI DE LA PRO TV E PE 24 MAI

ADS Publicitate

Show-ul de supraviețuire de la Pro TV se află pe ultima sută de metri. Însă, am aflat care sunt numele primilor 3 finaliști de la Survivor România!

ADS Publicitate

În data de 24 mai 2023 va avea loc marea finală a competiției care a ținut telespectatorii cu sufletele la gură. Iată detaliile mai jos, în articol.Mult a fost, puțin a mai rămas! De luni de zile, show-ul de la Pro TV îi ține pe telespectatori cu sufletele la gură, iar, acum, Survivor a intrat în linie dreaptă.

ADS Publicitate

Marea finală va avea loc miercurea viitoare, pe 24 mai 2023, iar în această seară (16 mai 2023) va fi ultima probă de imunitate. Daniel Pavel a făcut chiar el anunțul.
„Aceasta este ultima probă de imunitate de la Survivor 2023! Pentru că săptămâna viitoare este Săptămâna Finalei!”, a spus prezentatorul show-ului, la începutul episodului ce va fi difuzat diseară (marți) la Pro TV.

Vezi și CÂȚI BANI SE DAU ÎN ALTE ȚĂRI LA SURVIVOR. CONCURENȚII DIN ROMÂNIA STAU MAI BINE DECÂT SE CREDEA
Cine sunt primii 3 finaliști de la Survivor România

Totemul de imunitate va fi câștigat de Dan Ursa, care își va asigura, astfel, primul loc în finala de săptămâna viitoare.

A doua finalistă va fi Alexandra Porkolab, care va folosi „semnul imunității ascunse” (pe care i l-a dăruit Andreea Moromete, după ce fusese eliminată săptămâna trecută), pentru a nu fi nominalizată.Trei concurenți vor fi nominalizati pentru eliminare: Ștefania Stănilă (votată de purtătorul totemului, Dan Ursa), Andrei Krișan și Alexandra Ciomag (nominalizați în urma votului comun al tribului Taino). Ceea ce înseamnă că știm și numele celei de-a treia finaliste: Carmen Grebenișan.În concluzie, numele primilor 3 finaliști de la Survivor 2023 sunt: Dan Ursa, Alexandra Porkolab și Carmen Grebenișan.

Marea Finală a show-ului de la Pro TV va avea loc pe 24 mai
Marea finală a emisiunii Survivor România se va ține în data de 24 mai 2023 (miercuri). Telespectatorii vor avea ocazia să îi vadă, pentru ultima oară, pe concurenții finaliști pe teren, îndeplinind probe grele. Însă, în final, competiția va avea un singur câștigător. Acesta va intra în posesia trofeului de la Survivor România, dar și a unui premiu consistent: 100.000 de euro.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *