Cum și-a bătut joc un patron din Arad de șoferii săi! Le-a plătit salariile în monede și hârtii de 1 leu

ADS Publicitate

Patronul unei firme de transport din Arad este implicat într-un scandal de proporții. Mai mulți șoferi îl acuză că și-ar fi bătut joc de ei, le-ar fi oprit din salarii, iar în momentul în care angajații și-au dat demisia, acesta i-a plătit cu monede de 50 de bani și bancnote de un leu, pe care le-a pus într-o cutie de carton.

ADS Publicitate

Scandalul a pornit, după ce unul dintre șoferi a povestit pe rețelele de socializare prin ce situație halucinantă a trecut. Bărbatul a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru cei care se gândesc să colaboreze cu patronul din Arad.

ADS Publicitate

Le-a plătit salariile în monede și hârtii de 1 leu

Ilie Manciu, a postat pe Facebook imagini cu banii și a explicat ce i s-a întâmplat.

„Feriți-vă de firma (…) deoarece la angajare se promite un salariu, adică minim pe economie, dar, de fapt, nu dă toți banii, adică mult mai puțin. Și în momentul în care îți dai demisia, găsește motive să îți tragă din bani. Și încă o bătaie de joc din partea domnului patron, salariul îl dă cum se vede în pozele de mai jos (de 1 leu și de 50 de bani, într-o cutie). Așa consideră „domnul” că merită să primească oamenii banii munciți de ei”, a scris șoferul pe un grup al camionagiilor.

Un coleg șofer a confirmat spusele lui Ilie, explicând faptul că și el a trecut prin aceeași situație. Postarea bărbatului a strâns multe comentarii, iar printre cele de revoltă și alți camionagii au spus că firma e cunoscută ca fiind neserioasă cu angajații.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *