Bolnav Și Fără Bani, După 43 De Ani De Carieră! Pensia Pe Care O Primește Jean Paler:

ADS Publicitate

Jean Paler, unul dintre comedianții apreciați ai României, a surprins pe toată lumea cu decizia luată la vârsta de 69 de ani.

ADS Publicitate

Chiar dacă în ultimii ani s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, având mai multe stenturi montate la inimă, alături de un defibrilator, artistul reușește să își păstreze zâmbetul pe buze.

ADS Publicitate

Acesta a oferit recent mai multe detalii despre viața sa.

Jean Paler, în rândul lumii, după decizia surprinzătoare pe care a luat-o. Ce a făcut actorul la 69 de ani
Problemele de sănătate, precum și cele financiare, îl macină pe actorul Jean Paler. Cel care în mod normal aducea zâmbetul pe chipul admiratorilor săi, trăiește o perioadă dificilă.

Cu toate acestea, el continuă să muncească, păstrându-și simțul umorului. Deși a ajuns la venerabila vârstă de 69 de ani, Jean Paler a luat decizia surprinzătoare de a intra în rândul lumii și a se apropia și de publicul tânăr.Actorul, care a fost invitat în urmă cu mai mult timp în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, a mărturisit cu tristețe că parcurge niște ani dificili.

Jean Paler a povestit că are probleme cardiace serioase, având montate patru stenturi și un defibrilator, care îl țin în viață. Inima actorului este extrem de slăbită, însă acesta continuă să respire umor și să glumească ori de câte ori are ocazia. Cu o pensie infimă, în ciuda carierei sale, Jean Paler se rușinează când vine vorba despre traiul său zilnic.

„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defibrilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a declarat el la TV.

Ce decizie a luat Jean Paler la 69 de ani
Actorul Jean Paler și-a făcut cont de TikTok

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *