Sfârșitul unei legende. Rugăciuni necesare pentru Celine Dion.

ADS Publicitate

La sfârșitul lui 2022, Celine Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară, sindromul persoanei rigide. Acum, la două luni de la acel moment, sora artistei a făcut câteva dezvăluiri despre starea actuală a vedetei canadiene.

ADS Publicitate

Sindromul omului înțepenit nu are nicio vindecare, dar Celine Dion și-a promis că va munci pentru ca progresul afecțiunii să fie unul cât mai lent și pentru a se întoarce pe scenă.Claudette, sora artistei de 54 de ani, a mărturisit că Celine se află în orașul american Denver, unde lucrează cu medicii pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Deși viața a lovit-o foarte tare, cântăreața chinuită de spasme musculare de mai bine de un an nu renunță la luptă și la marele ei țel, acela de a reveni pe scenă, în fața fanilor, motiv pentru care este dispusă să încerce orice.

ADS Publicitate

“Sunt încrezătoare că viața îi va da înapoi ceea ce a oferit ea de-a lungul timpului. Este o femeie extrem de inteligentă, foarte generoasă, talentată și îndrăgostită de viață.În loc să stea să plângă pentru soarta ei, încerc să-i trimit energii pozitive, în speranța că într-o bună zi se va întoarce pe scenă. Este înconjurată de specialiști și luptă pentru recuperarea ei”, a declarat Claudette, scrie publicația Marca.

Celine Dion, extrem de afectată când și-a anunțat fanii că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide Cu ochii în lacrimi și gâtuită de emoție, artista canadiană a transmis, în decembrie 2022, un mesaj tuturor fanilor ei, dezvăluind boala de care suferă, efectele ei, dar și faptul că nu va putea să-și reia concertele din turneul european, amânate deja de mai multe ori.

“Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata.Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni”, a început mărturisirea lui Celine Dion.

“Deși de abia învățăm despre această boală rară, acum înțelegem ce îmi cauzează toate spasmele pe care le-am avut. Din păcate, spasmele îmi afectează toate aspectele vieții de zi cu zi.

Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa. Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine.

Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea. Tot ce știu este că muzica este ceea ce am făcut toată viața și ceea ce iubesc cel mai mult să fac.

Îmi e foarte dor de voi, să vă văd, să fiu pe scenă și să cânt pentru voi, mereu dau 100% când îmi fac show-urile, dar starea mea nu-mi permite să fac asta.

Trebuie ca în acest moment să mă concentrez pe sănătatea mea și am speranța că sunt pe drumul spre a mă recupera. Pe asta mă concentrez și fac tot ce ține de mine pentru a mă recupera. Vă mulțumesc pentru încurajări, pentru dragoste și susținere, înseamnă mult pentru mine.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *