Carmen Iohannis nu face grevă, dar nici nu vine la școală. Cum ține soția președintelui cursurile la Sibiu

ADS Publicitate

Luni, 22 mai 2023, peste 150.000 de profesori și aproximativ 70.000 de angajați care fac parte din categoria personalului didactic au intrat în grevă generală. Carmen Iohannis este profesoară la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, însă a decis să nu se alăture protestanților. Cum a ales soția președintelui României, Klaus Iohannis, să țină cursurile cu elevii săi.

ADS Publicitate

După negocierile eșuate privind mărirea salariilor de la Guvernul României, luni 22 mai 2023, peste 150.000 de profesori și aproximativ 70.000 de angajați din categoria personalului didactic au intrat în grevă generală. Carmen Iohannis nu s-a alăturat grevei și a ales să predea în continuare orele de curs.

ADS Publicitate

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, nu s-a alăturat grevei generale a profesorilor Potrivit directorului Colegiului Național unde Carmen Iohannis este profesoară de engleză, cadrele didactice care nu au dorit să participe la greva generală din învățământ au avut posibilitatea de a preda cursurile în format online.

Așa s-a întâmplat și în cazul soției șefului statului. Carmen Iohannis nu s-a alăturat grevei profesorilor și a decis să predea cursurile în format online.

”Dintr-un total de peste 70 de cadre didactice, peste 40 nu vor intra la ore, iar atunci vom avea o problemă cu gestionarea elevilor. Probabil că vom merge în sistem online cu profesorii care vor să-și susțină cursurile, însă această decizie nu o pot lua eu. Mâine ne vom întruni în consiliul de administrație și vom stabili exact, dar aceasta va fi propunerea mea”, a declarat directorul Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, Gabriel Negrea, potrivit Turnulsfatului.ro.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *