Tina Turner, „regina rock’n roll”, a murit la 83 de ani. „Lumea a pierdut o legendă a muzicii”

ADS Publicitate

Tina Turner a murit, miercuri, 24 mai, la vârsta de 83 de ani, a confirmat purtătorul de cuvânt al artistei americane, scriu Sky News și Daily Mail. Potrivit The Guardian, ea suferea de cancer intestinal.
„Tina Turner, regina Rockn Roll, a murit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință, în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a fost mesajul care a însoțit dispariția unei legende a muzicii. Tina Turner, una dintre cele mai mari artiste din toate timpurile, cu o voce unică și inconfundabilă, a reușit să câștige opt premii Grammy de-a lungul carierei ei.

ADS Publicitate

Ea s-a retras din industria muzicală în 2009, dar a revenit în 2021 pe micile ecrane cu documentarul „Tina”, despre viața ei, produs de HBO. Potrivit BBC, în 2021, artista şi-a vândut drepturile ce vizau încasările obţinute din vânzarea discurilor sale, procentul primit în calitate de compozitoare a pieselor sale, precum şi dreptul de folosire a numelui, imaginii şi reprezentărilor sale pentru 50 de milioane de dolari. În decembrie, Ronnie Turner, 62 de ani, fiul celebrei cântărețe, a fost găsit în stop cardio-respirator, în afara casei sale din Los Angeles. Cauza morții lui Ronnie nu a fost încă anunțată și nu a fost precizat dacă moartea sa a fost legată de diagnosticul său anterior de cancer.

ADS Publicitate

Moartea lui Ronnie Turner a survenit la doar patru ani după ce fiul mai mare al cântăreței, Craig, s-a sinucis, în reședința sa din California. După ce a părăsit relația abuzivă cu Ike, Tina Turner l-a cunoscut pe actualul soț, Erwin Bach, cu 16 ani mai mic decât ea. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și s-au stabilit în Elveția, la Küsnacht, pe malul lacului Zurich. După despărțire, Tina s-a bucurat de un succes enorm, având în repertoriu cântece precum „Private Dancer” și „Better Be Good to Me”.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *