Cum arată cea mai musculoasă femeie din lume Citeşte întreaga ştire: Cum arată cea mai musculoasă femeie din lume

ADS Publicitate

Culturista Nataliya Kuznetsova (31 de ani) este cea mai musculoasă femeie din lume. Rusoaica a început antrenamentele cu greutăți la doar 14 ani, iar în 2013 a absolvit Moscow State Academy of Physical Culture. Cum arată cea mai musculoasă femeie din lume Pentru a ajunge la fizicul din prezent, Nataliya a apelat la steroizii anabolizanți, hormoni sintetici care sporesc capacitatea organismului de a produce țesut muscular, dar și la blocante de estrogen. Pe Instagram, culturista are 1 milion de urmăritori.

ADS Publicitate

„Primesc mii de comentarii pozitive, dar sunt și oameni care îmi spun cum să trăiesc și ce cred ei că ar trebui să fac. Pe hateri pur și simplu îi blochez”, declara Nataliya într-un interviu, cu ceva timp în urmă.

ADS Publicitate

„Incredibil de frumoasă!”; „Corpul perfect!”; „Arăți ireal!”; „Ești grozavă! Puternică și frumoasă, ești un star, o inspirație pentru toți cei care iubesc culturismul. Ești cea mai tare!”; „Ține-o tot așa! Ești minunată. M-ai inspirat să mă antrenez, iar până acum am slăbit 30 de kilograme. Mulțumesc!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile pozitive ale urmăritorilor sportivei.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *