Fuego a spus adevărul! Secretul pe care toată lumea a vrut să-l știe până acum

ADS Publicitate

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră, reușind să se mențină în topul preferințelor românilor de ani de zile. Recent, acesta a dezvăluit rețeta secretă care i-a adus succes. Iată ce a făcut vedeta pentru a ajunge la inimile românilor.

ADS Publicitate

Fuego a dezvăluit rețeta succesului: „În orice proiect am pus suflet”

ADS Publicitate

La cei 45 de ani ai săi, Fuego se poate mândri cu o carieră strălucită și cu un număr impresionant de fani. Mulți tineri cu ureche muzicală visează să aibă succesul lui, însă, potrivit spuselor sale, meseria de artist nu e deloc ușoară, ci vine cu multe responsabilități. El consideră că succesul său este datorat faptului că a pus suflet în toate proiectele pe care le-a realizat.

„Această meserie nu e ușoară. Să fii artist înseamnă să ai o responsabilitate mare. Nu am făcut nimic doar de dragul de a face. În orice proiect pe care l-am realizat am pus suflet. Eu m-am dedicat în cei 28 de ani publicului meu. Fiecare proiect pe care l-am avut s-a bucurat de succes.

Sunt un artist ce trăiește de pe urma publicului său. Publicul m-a făcut ceea ce sunt astăzi. E foarte important să ai lângă tine oameni care să te iubească și să te încurajeze în ceea ce faci. Până voi muri, voi cânta pentru că eu nu știu să fac altceva”, a declarat Fuego.
Pe 23 august, Fuego va lansa o carte de confesiuni

În curând, fanii lui vor putea afla mai multe detalii despre viața sa din cartea pe care o va lansa pe data de 23 august 2022, când va împlini vârsta de 46 de ani. Cartea va fi lansată în toate librăriile din România și va fi însoțită de un CD cu cele mai frumoase cântece pe care le-a lansat artistul în perioada pandemiei provocată de coronavirus.

„Este o carte de confesiuni. În ea cred că se va regăsi fiecare român pentru că eu, deși nu sunt scriior, mi-am așezat gândurile în cei 27 de ani. Am scris despre colegii mei, mari persoanalităț​i culturale, pe care i-am cunoscut în toți acești ani.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *