Ramona Gabor, model de succes în Dubai!

ADS Publicitate

Ramona Gabor, sora cunoscută a Monicăi Gabor, trăiește în prezent o viață luxoasă pe tărâmuri arabe.

ADS Publicitate

După ani buni de carieră în modelling în România, Ramona a reușit să scape de imaginea publică din țară și să ajungă pe culmile succesului în Dubai. Cu toate acestea, nu sunt puțini cei care se întreabă cu ce se ocupă Ramona Gabor și cum a ajuns să trăiască o asemenea viață de lux.

ADS Publicitate

Ramona Gabor – un model de succes în Dubai Potrivit unor surse din anturajul Ramonei, aceasta ar fi sub protecția unui bărbat cu bani care are grijă de ea. De asemenea, acesta este cel care deține fabrica de haine pe care Ramona le promovează și unde este fotografiată de cele mai multe ori.

Cu ajutorul acestui afacerist, Ramona a ajuns să urce și pe podiumurile de modă din Dubai, devenind cunoscută în lumea designerilor de acolo.Deși nu sunt multe detalii despre cariera Ramonei în Dubai, pozele acesteia de pe rețelele de socializare arată că modelul participă la evenimente exclusiviste și că promovează branduri de lux.

Ramona Gabor a reușit să se integreze în lumea modei arabe, iar asta se poate vedea și din prietenii acesteia de pe Instagram, care sunt designeri și persoane influente.

O viață de lux în Dubai
Ramona Gabor trăiește în prezent o viață de prințesă în Dubai, iar asta se poate vedea din pozele acesteia de pe rețelele de socializare. Modelul își petrece timpul călătorind prin Dubai și în alte locuri luxoase din lume, și pare că nu se sfiește să își arate opulența.Deși nu se știe exact cu ce se ocupă Ramona în Dubai, se pare că aceasta face parte din lumea modei și a afacerilor. În plus, modelul este foarte activ pe rețelele de socializare, unde își împărtășește experiențele și pozele din viața de zi cu zi.Concluzie:
Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, a reușit să scape de imaginea publică din România și să se integreze cu succes în lumea modei și a afacerilor din Dubai. Deși nu se știe exact cu ce se ocupă în prezent, pozele acesteia de pe rețelele de socializare arată o viață de lux și opulență. Cu ajutorul unui bărbat cu bani și a unui afacerist, Ramona Gabor a reușit să ajungă cunoscută în lumea modei arabe și să se implice în promovarea de branduri de lux.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *