Cum este Monica Dascălu dincolo de pupitrul știrilor. „Îmi încarc sufletul de la cei dragi” Citeşte întreaga ştire: Cum este Monica Dascălu dincolo de pupitrul știrilor. „Îmi încarc sufletul de la cei dragi”

ADS Publicitate

Monica Dascălu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi. Este o prezență discretă și puțini sunt cei care știu despre cum este blonda dincolo de pupitrul știrilor. Vedeta a cordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a scos la iveală amănunte interesante sdespre viața ei.

ADS Publicitate

Sunt copilăroasă, sunt o persoană veselă, visătoare, uneori tristă, extrem de entuziasmată, nerăbdătoare, pasională, extrem de curioasă, caldă, uneori nesigură, alteori prea sigură, sunt un om normal, cu stări normale, în funcție de ce trăiesc. Sunt pasionată de domeniul psihoterapiei, mă regăsesc cu totul în natură și mă bucură orice călătorie, îmi încarc sufletul de la cei dragi și nu mă opresc din a-mi dori să mă dezvolt sănătos din toate punctele de vedere. În timpul liber caut echilibru între încărcare și descărcare de energie din ceea ce trăiesc.

ADS Publicitate

De asemenea, ea a vorbit despre cele mai grele momente cu care s-a confruntat, dar și cele mai amuzante. „Dincolo de rolul de prezentatoare, sunt o persoană conectată la tot ce se întâmplă important în lume, prin diferite canale, merg la concerte, conferințe, întâlniri din domeniul meu sau alte domenii.

Echipa Știrilor PRO TV este una minunată, iar colegii mei fac parte din viața mea de foarte mult timp și-i respect și apreciez pe fiecare pentru efortul depus în fiecare zi. Cele mai amuzante momente sunt legate de timpul petrecut cu echipa mea: mai cade un coleg de pe scaun în timpul jurnalului, mai sunt mici sincope tehnice, și atunci trebuie să rămân serioasă ca și cum totul e perfect în jurul meu”, a declarat Monica Dascălu potrivit VIVA!

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *