Îl mai ții minte pe „Gogoașă” din Trăsniți în NATO? Cu ce se ocupă Constantin Zamfirescu în prezent, după ce a învins o boală cumplită

ADS Publicitate

Tu îți mai amintești de celebrul „Gogoașă” din Trăsniți în NATO? Serialul îi ținea pe telespectatori cu ochii lipiți de micile ecrane, seară de seară! Unul dintre actorii din longevivul sitcom, Constantin Zamfirescu, a trecut printr-o serie de transformări, de-a lungul anilor. S-a vindecat de o boală cumplită și a trăit mai multe drame. Iată cu ce se ocupă, în prezent, actorul.Constantin Zamfirescu are 57 de ani. Actorul care l-a interpretat pe „Gogoașă” în Trăsniți în NATO a trecut printr-o multitudine de schimbări, de-a lungul anilor. În anul 2020, actorul s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. La momentul acela, a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, și anume cancerul. Ulterior, a fost supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. La momentul respectiv, actorul a postat pe Facebook un mesaj prin care își ruga prietenii virtuali să-l ajute cu donarea de sânge.Din ce câștigă bani Constantin Zamfirescu, „Gogoașă” din Trăsniți în NATO

ADS Publicitate

Nu și-a pierdut, pentru nicio clipă, optimismul. De altfel, „Gogoașă” a transmis, tot pe rețelele de socializare, faptul că a trecut cu bine peste perioada neagră din viața lui. Operația a fost un real succes, și, la momentul actual, respectă stilul de viață pe care medicul i l-a recomandat.

ADS Publicitate

Pe de altă parte, actorul nu are o situație tocmai plăcută, din punct de vedere financiar. După încheierea filmărilor pentru serialul Trăsniți în NATO, actorul s-a reprofilat. Mai cu seamă, a fost nevoit să activeze și ca șofer de taxi, pentru a putea face rost de bani. De altfel, în prezent este și parte a Trupei Sabotorii.„Da, au existat, sunt momente (n.r. momente financiare grele). Nu sunt un mincinos, nu mă ascund după degete. Iau foarte mulți oameni în mașină care mă întreabă de ce stau la volan, că eu sunt actor.

Banii mei sunt într-o casetă, nu am cont. Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc. Nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma și reușesc din foarte puțin să fac ceva. O să fac mereu ceva ca niciodată copiii mei să nu simtă asta. Fiecare muncește pentru bani”, mărturisea Constantin Zamfirescu, la un post TV.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *