Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații grave la un an de la moartea actorului.

ADS Publicitate

Se împlinește un an de la moartea lui Ion Dichiseanu, însă familia actorului nu are liniște. Fiica lui, Ioana, susține că unul dintre medicii care l-a tratat pe tatăl său ar fi vinovat de decesul acestuia.

ADS Publicitate

Pe 20 mai se împlinește un an de când Ion Dichiseanu a plecat dintre noi, însă nici acum, la atâta timp istanță, familia marelui actor nu poate să doarmă liniștită gândindu-se la felul în care a sfârșit bărbatul.

ADS Publicitate

În cadrul unui interviu pentru Antena 3, Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor, face declarații cutremurătoare și aduce acuzații extrem de grave unuia dintre medicii din spitalul în care Ion Dichiseanu și-a dat ultima suflare.

„Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital, şi cred că nu mă voi împăca niciodată. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea. Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza

altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici”, a spus ea la Antena 3.Ioana Dichiseanu mai spune că nu a dorit să înceapă o procedură pentru a căuta vinovatul în cauza

morții tatălui său deoarece ar fi trebuit să trecă din nou prin momente extrem de grele.Ioana Dichiseanu: ”Sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”
Totodată, ea a ținut să mai precizeze că speră ca medicul din spital care nu a avut grijă de marele

actor să nu se poată odihni noaptea la gândul că ceea ce a făcut a dus spre moartea acestuia ”M-am lăsat păgubaşă, pentru că ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac, şi atunci am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească, şi până la urmă nu

vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese…Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a mai spus fiica lui Ion Dichiseanu.

Întreaga familie a marelui actor e devastată după moartea acestuia, căci nimeni nu se aștepta ca anul trecut Ion Dichiseanu să sfârșească atât de rapid, mai ales că nu prezenta semne că ar fi într-o stare

atât de gravă. Din păcate, el a plecat dintre noi la vârsta de 87 de ani, fiind internat în ultimele luni de viața la Spitalul Floreasca.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *