Are doi copii cu fratele ei și a fost acuzată de mulți, cum a ajuns să facă asta

ADS Publicitate

Ana are o poveste de viață cu adevărat remarcabilă, deoarece ridică întrebări și emoții puternice, ne aduce în fața unui tabu social și moral.După ce tatăl ei a părăsit familia în copilărie, Ana a crescut și, ajunsă la maturitate, a început să caute pe Facebook fratele ei vitreg. Ceea ce a urmat a fost cu adevărat surprinzător: Ana și fratele ei vitreg au dezvoltat o conexiune specială și au ajuns să se îndrăgostească. Astfel, au decis să formeze propria familie, o familie neobișnuită în ochii multora, în care au doi copii împreună.

ADS Publicitate

Tânăra care are doi copii cu fratele ei vitreg se luptă pentru a primi dreptul de a se căsători cu bărbatul pe care-l iubește. Ana a fost abandonată de tată când era mică. A știut mereu că are un frate din partea tatălui, dar nu a dat de el până la 20 de ani.

ADS Publicitate

Cei doi frați de tată s-au găsit pe Facebook “Mama mi-a spus că tatăl meu ne-a părăsit pentru a-și face o familie cu altcineva cu care avea și un copil”, a spus Ana. Curioasă să știe mai multe despre acea parte a familiei, a început căutările și a dat de Daniel, fratele de tată, pe Facebook

L-a și găsit, iar scânteile au apărut rapid. Nu cele generate de vreun conflict, ci acelea ale unei povești de dragoste. „Nu am vrut să recunoaștem, eram furioși pe noi pentru că ne-a fost greu să acceptăm și să spargem acest tabu. Suntem frați, chiar dacă nu ne simțim așa”, a declarat femeia. Despre prima lor interacțiune romantică, spaniola a spus că a avut loc în timpul unui dans, la o petrecere. S-au apropiat unul de celălalt și au căzut pradă impulsului de a se săruta.

“Acel sărut a fost o rupere a tuturor barierelor. A fost granița dintre înainte și după, a fost o trezire la realitate”, a mărturisit Daniel, exprimând profunzimea sentimentelor lor.

Deși au încercat să mențină relația într-un cadru de frați vitregi, Ana și Daniel s-au reîntâlnit câteva zile mai târziu după acel sărut și de atunci nu au mai putut fi despărțiți. “Imaginați-vă că vă place o fată și, din motive de moralitate, vă este interzis să fiți împreună. Este o provocare grea cu care să te confrunți”, a adăugat Daniel.

Cei doi au decis să își asume relația în fața publicului în urmă cu câțiva ani, când au călătorit în Londra. Aceasta a fost o ocazie pentru ei să se comporte ca un cuplu. Au mers ținându-se de mână pe stradă, au avut cine romantice și s-au sărutat în public.

La începutul acestui an, Ana și Daniel au ales să-și împărtășească povestea la o televiziune spaniolă. “Nu am vrut să ne spunem povestea unul altuia în particular. De aceea am decis să o facem într-un mod public”, au explicat ei. De la acea apariție televizată, cei doi s-au confruntat cu critici din mediul online. “Au fost oameni pe rețelele sociale care ne-au scris că vom arde în iad

Ana și Daniel, care au format o familie și au doi copii împreună, își doresc să obțină dreptul de a se căsători. Ei susțin că societatea ar trebui să evolueze și să renunțe la conservatorismul rigid. Ana face o comparație cu drepturile căsătoriei pentru cuplurile homosexuale, care în trecut erau interzise, dar acum sunt acceptate în multe țări. Ea subliniază că iubirea lor ar trebui să primeze și că nu fac rău nimănui. Prin povestea lor, Ana și Daniel speră să aducă înțelegere și acceptare în rândul oamenilor.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *