Fiica cea mare a lui George Chirilă a rupt tăcerea. Ce a spus despre tatăl ei

ADS Publicitate

Fiica cea mare a lui George Chirilă a rupt tăcerea cu privire la tatăl ei, la familia numeroasa și la faptul că are două mame. Silvia este o fată foarte talentată deși are doar patru clase.
În cadrul unui interviu aceasta a făcut mărturisiri

ADS Publicitate

sincere despre familia ei. Silvia este rodul iubirii dintre George Chirilă și Nicoleta, care i-a dăruit bărbatului opt copii.Fiica cea mare a lui George Chirilă a rupt tăcerea Sora Nicoletei, care trăiește de asemenea cu George Chirilă, i-a dăruit acestuia șase moștenitori. Silvia este foarte talentata la pictură și adoră să lucreze în lut. Aceasta se ocupa de cele doua pasiuni ale sale atunci când merge la păscut cu oile.

ADS Publicitate

“Acum doi ani, eram pe deal și mă jucam în pământ. Am început atunci să modelez fără să știu ce poate ieși.
Nu mi-a părut cel mai strălucit, dar am avut curaj să merg mai departe”, a declarat Silvia Chirilă în cadrul unui interviu.Când a fost întrebată despre relația controversată pe care o are tatăl ei cu cele două surori, Silvia a răspuns: “Nu aș putea să îmi împart soțul cu o altă femeie”.
De-a lungul mărturisirilor

făcute în cadrul interviului, fata cea mare a lui George Chirilă a menționat că a experimentat deja primii fiori ai dragostei. “Nu e foarte grozav să fii îndrăgostită.Ai foarte multe dureri de cap. Când ești
îndrăgostit trebuie să porți și grija celuilalt. Cu gândul, dacă altfel nu ai cum. Mă macină dorul de multe ori.Este un băiat care mie mi-a plăcut. Nu știe…Nu l-am mai văzut de doua luni. E trecut de 20 de ani.L-am cunoscut în Hunedoara. Are ochii albaștri și parul negru. M-a cucerit cu totul”, a mai spus ea, relatează wowbiz.ro.
Pe lângă fete,

Chirila mai are și băieți care il ajuta la treburile gospodariei.Cum a ajuns George Chirilă să trăiască cu două femei
George Chirila s-a îndrăgostit de o femeie, a făcut copii cu ea, apoi s-a îndrăgostit de sora ei și și-a anunțat prima iubita, cu care se consideră căsătorit în fața Cerului, că o dorește și pe cea de-a doua în viața lui. Cum toți trei au fost de acord, aceștia au decis să conviețuiască împreună, lucru care a revoltat pe toată lumea.
„Nu m-am gândit că e un păcat. Mie mi-a plăcut felului de a fi. Ceea ce avea el, nu aveau alti bărbați.Noi doi nu am trăit împreună, întăi s-a comunicat și abia apoi a avut loc apropierea intimă”, a dezvăluit Mariana, sora mai mare a Nicoletei și cea care a intervenit în relația surorii sale.
„Mariana a stat doi ani la noi. Din priviri am cunoscut iubirea. Eu o iubeam pe Nicoleta când am început să mă îndrăgostesc de Mariana”, a declarat George Chirila.
Nicoleta a punctat: „Mi-ar fi fost mult mai greu daca avea pe altcineva, decât pe sora mea. Eu i-am iubit pe amândoi și am reușit să trec și peste asta”

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *