Care e starea de sănătate a Danei Roba, după ce soțul ei a mutilat-o cu un ciocan! Sora vedetei, declarații despre operația pe creier prin care a trecut

ADS Publicitate

Cunoscuta vedeta Dana Roba trece prin clipe de coșmar și se zbate să trăiască pe un pat de spital din Timișoara. Ieri, aceasta a trecut printr-o operație grea pe creier, după ce soțul ei a mutilat-o în bătaie și a lovit-o cu ciocanul în cap! Sora make-up artistului face declarații exclusive despre starea ei, la câteva ore de la intervenție.

ADS Publicitate

Dana Roba a fost operată de urgență ieri, după ce a ajuns în stare critică la spital în urma violenței pe care soțul ei, cu 14 ani mai mare, i-a aplicat-o. Bărbatul și-a ieșit din minți și a bătut-o cu un ciocan în locuința în care aceștia locuiau după ce discuțiile între cei doi ar fi degenerat.

ADS Publicitate

Veștile nu sunt deloc bune la ora actuală despre starea ei de sănătate, căci sora Danei Roba ne-a declarat, în exclusivitate, cum se simte make-up artistul după intervenția grea pe care a suferit-o! Din păcate, în continuare Dana Roba este în stare critică, se află la ATI și medicii sunt rezervați în ceea ce o privește.

Căci este un moment extrem de greu, sora Danei Roba e distrusă de durere și singurele cuvintele pe care a putut să le transmită au fost acela prin care îndeamnă oamenii care vor să le fie alături în aceste clipe să spună o rugăciune pentru ca Dana Roba să-și revină și să se poată întoarce la fetițele sale.

”Este într-o stare critică în continuare, este foarte grav, e la ATI. Oamenii care vor și sunt alături de noi să se roage pentru ea, să spună o rugăciune, este suficient”, a spus Lidia Roba, sora Danei Roba

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *