Nicu Paleru, în doliu! Artistul este devastat de pierderea celei mai dragi ființe: “Drum lin spre cer!”

ADS Publicitate

Zi grea pentru artistul Nicu Paleru, care este în doliu. Interpretul de muzică de petrecere a pierdut-o pe mama sa și este sfâșiat de durere. Acum, Nicu Paleru traversează o perioadă deosebit de neagră și se pregătește să-și conducă pe ultimul drum cea mai dragă ființă din viața lui. Din câte se pare, aceasta avea probleme de sănătate iar organismul ei slăbit a cedat.

ADS Publicitate

Artistul de muzică de petrecere este nespus de îndurerat după ce mama lui s-a stins din viață. Nicu Paleru este sfâșiat de durere, deoarece a făcut tot posibilul să o țină cât mai mult alături de el, dar atât s-a putut. Mai mult, în ultima vreme el a trecut printr-o perioadă grea din cauza problemelor de sănătate ale celei care l-a născut și l-a făcut om mare.

ADS Publicitate

Nicu Paleru este în doliu

Vestea tristă a fost dată chiar de către artist, pe Facebook. Știa că sunt mulți oameni care îl urmăresc, îl apreciază, și a găsit de cuviință să-i anunțe că mama lui s-a stins. Lăutarul trece prin momente triste, realizând în acest momente toate pregătirile pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. Femeia a trecut în neființă în urmă cu o seară, la o vârstă destul de înaintată.

Nicu Paleru a publicat o imagine alături de cea care l-a adus pe lume, dar și un mesaj emoționat, care nu a fost trecut cu vederea de fani. Internauții i-au transmis imediat vedetei sincere condoleanțe.

„Dumnezeu să te odihnească în pace SCUMPĂ MAMĂ”, a scris artistul pe Facebook.
„Sincere condoleanțe familiei, multă putere să treceți peste această mare pierdere. Odihnă veșnică alături de îngeri.”
„Dumnezeu să o ierte, să-i fie țărâna ușoară și multă putere familiei sa treacă peste acest necaz dureros. Condoleanțe familiei!”, sunt doar două din mesajele pe care artistul le-a primit de la fani.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *