Breaking News

Vești triste despre Papa Francisc. Anunțul făcut de Vatican… s-a confirmat din păcate

ADS Publicitate

Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operații abdominale, a anunțat Vaticanul într-un comunicat, potrivit Reuters. Exista riscul unei ocluzii intenstinale din cauza unei hernii mai vechi.Vaticanul a precizat că echipa sa medicală a decis în ultimele zile că este necesară o intervenție chirurgicală și că este de așteptat să rămână internat în spital câteva zile pentru a se recupera. Noua intervenție chirurgicală are loc la doi ani după ce i s-au îndepărtat 33 de centimetri din colon din cauza unei inflamații și a îngustarii intestinului gros.

ADS Publicitate

Vaticanul a spus că Francisc, în vârstă de 86 de ani, va fi supus anesteziei generale și va fi spitalizat timp de câteva zile. Papa Francisc a apărut la audiența generală săptămânală miercuri, la o zi după ce a mers la spital pentru un control.

ADS Publicitate

Vaticanul nu a oferit detalii despre testele medicale la care Francis a fost supus marți la spitalul Gemelli din Roma. Francisc, în vârstă de 86 de ani, a apărut totuși într-o formă bună, la audiența sa din Piața Sf. Petru, salutând credincioșii din papamobil. El a avut și două întâlniri miercuri dimineață, a precizat Vaticanul. Papa Francisc a petrecut trei zile la spitalul Gemelli la sfârșitul lunii martie.

Inițial, Vaticanul a spus că a mers pentru teste programate, dar pontiful a dezvăluit ulterior că a simțit dureri în piept și a fost dus de urgență la spitalul unde a fost diagnosticat cu bronșită. I s-au administrat antibiotice intravenos și a fost eliberat la 1 aprilie, gluminând că este „încă în viață”.

About User

Check Also

O mireasă a trăit șocul vieții, chiar înainte de nuntă. Femeia l-a surprins pe mire în timp ce era alăptat de mama lui

ADS Publicitate Georgie Mitchell, gazda podcastul Unfiltered Bride, a dezvăluit povestea unei mirese care și-a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *