O femeie a „înviat” când familia se pregătea să o conducă pe ultimul drum: „A început să-și miște mâna stângă, să deschidă ochii și gura

ADS Publicitate

O întâmplare de necrezut a avut loc în Ecuador. O femeie s-a trezit la viață când familia se pregătea să o înmormânteze

ADS Publicitate

Întâmplarea pare desprinsă din filme. O femeie din Babahoyo, Ecuador, a fost declarată moartă de către medicii spitalului local. Cu toate acestea, victima de 76 de ani și-a revenit în timpul pregătirilor pentru înmormântare

ADS Publicitate

În prezent, femeia se află din nou în spital, în stare gravă, dar încă în viață, relatează El Universo.

Conform familiei, Bella Montoya s-a simțit rău acasă vineri, 9 iunie și a fost transportată la spitalul Martín Icaza din Babahoyo.

În jurul prânzului, starea femeii s-a înrăutățit, iar cadrele medicale au anunțat că aceasta a murit.
Scena șocantă care a urmat a fost filmată de către membrii familiei, care acum acuză spitalul de neglijență gravă. La câteva ore după ce a fost considerată decedată și așezată în sicriu, membrii familiei au descoperit cu groază că Bella era încă în viață – ea respira și se mișca.

Bella a stat câteva ore în sicriu

Fiul femeii a mărturisit că Bella a stat în sicriu aproximativ patru ore, de la ora 14:00 la 18:00, până când sicriul a fost redeschis pentru a-i schimba hainele. Atunci, familia a realizat cu stupoare că femeia prezenta încă semne vitale.

„Mama mea a început să-și miște mâna stângă, să-și deschidă ochii, gura, inima îi bătea tare și se străduia să respire”, a mărturisit fiul femeii, Gilber Balberán. În videoclipul înregistrat se poate observa disperarea familiei, care a încercat să o resusciteze pe Bella în timp ce așteptau sosirea ambulanței.

În aceste momente, bătrâna este internată în același spital în care medicii au declarat-o moartă.

Medicul care mi-a spus la prânz că mama mea a murit nu era acolo. Un alt medic s-a ocupat de ea, a intubat-o și a dus-o într-o cameră unde este supravegheată”, a declarat fiul acesteia.

În ciuda întregului incident, Gilber Balberán consideră că „Dumnezeu i-a dat mamei sale o a doua șansă”, dar subliniază că în acest caz a existat o neglijență gravă din partea spitalului.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *