Teapa de 8000 euro cu un BMW X3 de la un timișorean agresiv

Salut Ștefan, în primul rand vreau sa te felicit pentru toată munca depusă, canalului tău de YouTube. Sunt un abonat al canalului tău încă de la începutsi ma bucur de fiecare data când postezi un videoclip nou. Referitor la ultimul clip postat cel cu teapa pe care și-a luat-o celalalt abonat și ți-a scris, în cele ce urmează as vrea sa îți prezint și eu povestea mea, ca o bombă dacă as putea sa o numesc asa.

În data de 25 iulie 2020 întru pe olx și găsesc un BMW x3 2.0 diesel din 2008 primul model de facelift 150 cp. Ce sa spun în pozele din anunț era mireasă și atenție numai la 6000. Euro, îl sun pe vânzător care era din Caransebeș eu fiind din București și ii spun ca sunt interesat de mașină, numai ca sunt din București și ca am de parcurs 600 km pana la el, și dacă ar fii de acord sa vin a doua zi sa o vad. El îmi răspunde ca oferta este valabila doar astăzi și ca dacă vreau neapărat sa o vad sa ii trimit avans 100 euro pt mașina sa o păstreze pana mâine.

Întrebându-l dinainte dacă mașina din punct de vedere mecanic este ok și asigurându-ma ca asa este, ba mai mult oferindu-mi și seria de caroserie pe care am vetificat o, am acceptat sa ii trimit cei 100 euro avans.

În decurs de câteva ore pana am ajuns la un peco sa depun banii pt ca eram la munca și nu ma puteam duce imediat, îl sun după efectuarea tranzacției sii ii spun ca am trimis bănuții, îmi răspunde ca e ok, eu ii spun ca la ora 3 noapte plec din București, la care el îmi răspunde ca exista o mica problema și anume ca în decursul timpului adică mai exact de la ultima conversație cu el pana acum a lovit puțin mașina în bara din spate numai ca nu e o problema și ca poate o rezolva pana ajung, evident mi-a căzut cerul pe mine și deja îmi venea sa îmi iau gândul de la bani dar ceva m-a împins sa nu o fac. Zis și făcut rămâne stabilit plec cu noaptea în cap cu încă un prieten pana la Timișoara. Ajunși acolo la ora 10 îl sun pe tip și nu răspunde, așteptând încă o ora crezând ca doarme îl sun dinou dar dinou nu răspunde, nici de data aceasta nu am renunțat.

Aveam acea chitanță de la peco cu numele sau și. Adresa la care locuia, o setez pe GPS și ma îndrept către acea adresa. Ajunși acolo, vad mașina care era nu numai bara spate sparta ci și aripa, umpic haionul evident senzorii de parcare și cadioaptrele. La câteva minute bune suna vânzătorul își cere scuze bla bla și ii spun ca sunt la mașină. Apare peste câteva minute, un cioroi mare și negru în fine detalii. Nici bine nu neam salutat ca voiam sa ii bat obrazul nu numai ca a întârziat ci și pentru ca nu mia spus de mașină, ca îmi spune hai urcate în mașină sa vezi cum merge, dar se urca el la volan, și ii spun lasă-mă pe mine sa o conduc la care răspunde nu acum. În fine ma urc în dreapta el la volan, demareaza în viteza și era sa facem 5 accidente în 3 minute… În fine detalii. Stand pe locul din dreapta mi se părea ca mașina nu trage, ca și când mașina ar merge doar pe motorul diesel fără turbina. Nu prea eram incantat dar dinou ceva ma împins sa nu renunț.

Ajunși la locul de la care plecasem ii spun sa ma lase sa o conduc și eu la care tipul foarte enervat Îmi răspunde NU ca dacă o lovești și nu o mai cumperi. Ii răspund calm și politicos spunându-i ca ma descurc, și ca nu are de ce sa își facă griji, doar ce venisem de la București cu un GLK.. La care îmi răspunde ca să ii dau banii înainte ca și garanție dacă vreau sa o conduc, evident nu iam dat toți banii pt ca fiind țigan analfabet nu știa sa numere. Banii ii aveam pregătiți în pachete de 50 de milioane, și ii pun decât 200 de milioane în brațe, spunându-mi ca e ok și ca din momentul asta nu îl interesează ce se întâmplă. În cele din urma ma urc la volan dau sa plec și nu durează 2 secunde ca mi-am și dat seama exact cum am bănuit turbo mort complet.

Ma întorc și ii spun ca mașina nu este ok și ca nu trage, degeaba când a condus el încerca să facă toate nebuniile pe sosea cât sa ma facă pe mine sa nu mai fiu atent la mașină și la motor și sii spun ca e pierderea mea drumul dus întors pana aici sa păstreze suta de euro trimisa avans sa îmi dea banii înapoi și larevedere.

Între timp deja chemase 5 dulăi cât el de mare gata sa Sara dacă ceva nu merge conform planului lui.
Banii a spus ca nu mii da înapoi cei 200 de milioane și ca dacă vreau sa iau mașina bine dacă nu sa o las acolo. Ca banii nu ii mai vad înapoi

Certanduma cu el deja ceilalți se dădeau pe lângă mașina cu care venise spunându-mi sa le dau cheia de la glk sa vadă și ei cum merge. Evident ca nu aveam nici o șansă fiind la ei în oraș. Asa ca ii spun sa îmi dea actele mașini și sa. Mergem sa facem contract vânzare cumpărare. (Am uitat sa menționez un detaliu mașina avea nr roșii.) la care îmi răspunde sa aștept aici și pleacă

Așteptându-l 20 de minute și fumând aproape 1 pachet de țigări în timpul acesta, plin de nervi și supărare se întoarce îmi da un contract vânzare cumpărare scris de el evident, dar atenție numele vânzătorului altul față de cel pe care am trimis eu banii.

Îl întreb ce e cu asta și. Îmi răspunde ca e taicasu și ca e în Germania sa radieze mașina acolo, și ca îmi da briful mic, iar briful mare când se întoarce taicasul din Germania cu el îl pune la curier cu ramburs urmând sa ii dau diferența de bani am zis ok. Aveam asigurare briful mic și o autorizație de circulatie de 3 luni pe numerele roșii, pe numele celui din contract și plec la drum 600 de km înapoi cu un BMW care nu prindea mai mult de 70 la ora

Ce e interesant este ca pana aproape de casa m-a urmarit o mașină care mi-a atras atenția chiar când ajunsesem la el acasă.
Ajuns după un drum de 12 ore în București ma opresc la primu service și ii rog sa urce mașina pe elevator sa o cauta de un GPS, nu durează 2 minute caci un emițător era prins chiar de cutia de transfer. Dandul jos și evident aruncandul în Raul Dâmbovița ma duc acasă.

Mașina am băgat-o în garaj unde acolo a stat timp de 2 săptămâni
După acest timp reușesc sa ma stabilizez umpic emoțional pt ca nu știu dacă înțelegi dar trecusem prin toate stările posibile după o astfel de trăire și îl sun dinou pe pe țigan

Îmi răspunde și îmi spune ca îmi da la muie ca vine și ma taie și ca ce cred dacă am dat GPS ul jos nu ma găsește? Evident iam închis telefonul în nas. Brif mare nu aveam deci nu aveam cum sa înmatriculez mașina. La politie nu ma puteam duce pt ca nu ma lega nimic de acest om, practic iam dat banii unui străin. Iar la momentul actual la o simpla căutare pe google la numele Burciu Alexandru se vede ca nu este la prima chestie de genul acesta.

Avand prieteni în domeniul auto și prezentându-mi cele mai bune variante de înmatriculare, prima a fost sa dam de proprietarul care era autorizația de circulatie provizorie și contractul de vânzare care apropo era inutil. După mici cercetări fac rost de numărul de telefon al băiatului care erau actele și ii spun ca am cumpărat o mașină de la burciu Alexandru care este pe numele lui și asa mai departe. Omului nu ia venit sa creadă iam trimis poze și nu ii venea sa creadă. Singurul contact între acest om și țiganul acela a fost doar când ia vândut o mașină pt dezmembrări pentru ca da țiganul avea și un parc de dezmembrări.

Deci va dați seama că țiganul de la care am cumpărat eu mașina avea o poza după buletinul acestui om și a scos numere roșii pe numele lui?
Iar încă o chestie pe care am uitat sa o precizez numele proprietarului din briful mic este altul, un italian care luând legătură și cu acesta mi-a spus ca el a avandud mașina la un autohaus în urma cu 5 ani și ca nu ar fii trebuit sa am. Numele lui pe talon
Și de aici sa o scurtam am apelat la smecherii pt ca pe cale legala nu puteam imatricula mașina, reușind în data de 23 decembrie 2020 sa ii scot nr negre și toate actele
Întrebarea este următoarea se merita sa cumperi o astfel de mașină, lovita fără acte, stricata pt ca costul reparației și a înmatriculări la băieți, am ajuns în total la 8000 exact cât una în regula? Se merita o astfel de experienta?
Ți-am scris aceste chestii în ideea de a avertiza lumea ca, cu astfel de lume nu e de joaca.

About User

Check Also

Recunoşti Tânărul Din Imagine? Îl Vezi Zilnic La TV, E Foarte Îndrăgit De Români: “Aveam 800 De Grame La Naştere”

Recunoașteți tânărul din imagine? Astăzi, la vârsta de 61 de ani, este un nume cunoscut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *