DARIA STEFAN – „SURRENDER”, prima piesa muzicala compusa (Music & Lyrics: DARIA STEFAN)

Gata sa își pună amprenta in muzica, cu speranța ca va fi una permanenta, Daria Stefan este o artista din România care este gata sa deschidă un nou capitol in viața ei si sa urce pe culmile succesului.

Noul sau single “SURRENDER”, este o piesa plină de emoție, cu un mesaj pozitiv pe care așteptăm sa îl descoperiți și dumneavoastră ascultând piesa.

După succesul pe care l-a avut cu piesa “Everybody’s Somebody’s Angel” compusă de celebrul Jud Friedman, nominalizat la Oscar, Grammy și Globul de Aur pentru coloana sonora a filmului “The Bodiguard” și pentru hitul “Run to You” cântat de Whitney Huston, iată ca a sosit momentul ca Daria sa înceapă o noua etapa in viața sa, aceea de a-și compune propriile piese.

“Surrender” este o piesa de dragoste, o poveste frumoasa între doi tineri, cu urcușuri și coborâșuri, dar care aleg sa rămână impreuna indiferent de obstacolele întâlnite in cale.

Oamenii nu ar trebui sa se dea bătuți in fata dificultăților care apar in viata, ar trebui sa învețe sa iubească și sa aibe încredere ca iubirea adevarata exista și ea ar trebui sa ne facă mai puternici și sa ne ajute sa depășim momentele dificile.

Prin aceasta mișcare îndrăzneața in ceea ce privește cariera muzicală, Daria reușește sa ne surprindă placut și ne da speranța ca generația tânăra vine puternic din spate și ca va avea un cuvânt important de spus.

Suntem siguri ca noua piesă vă va plăcea la fel de mult cât ne-a placut și nouă și va invitam sa o ascultați pe canalul de YouTube al artistei

https://www.youtube.com/c/DariaStefanOfficial

About User

Check Also

Doliu în lumea filmului. A murit un artist pe care românii l-au adorat. Avea doar 46 de ani

Este doliu în lumea filmului după ce un artist adorat și de români a murit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *