Un fost miner asezat pe o gramada de carbune cu un ziar intins in fata lui o ceapa un briceag o bucata de slanina o rosie si putina branza.

Asta e lumea lor, pe care ați furat-o până nu ați mai putut și acum încercați să îi puneți lacăt! Un fost miner asezat pe o gramada de carbune cu un ziar intins in fata lui o ceapa un briceag o bucata de slanina o rosie si putina branza. Așa arată oamenii ăia de care, voi, politicienii, vă bateți joc!..

O imagine pentru ceii care nu stiu ce inseamna sa fi miner, si pe langa asta am si un mesaj pentru oamenii care spun, Tu ai ales sa lucrezi acolo, tu alegi sa lucrezi in conditiile alea… da fiecare alege sa lucreze in anumite conditii deoarece acele conditii sunt oferite doar in zona unde s-a nascut sau a crescut sau s a mutat, nu toata lumea s-a nascut in Bucuresti, In Timisoara sau in zonele unde se lucreaza doar la costum si cravata.

Acest mesaj il distribui tuturor celor ce detin pagini de genul asta si pun mereu aceias intrebare. Mereu ii criticati si judecati pe altii si inventati povesti si drame pentru propria voastra popularitate si interes.
De sunteti mai buni, fata de cei ce-i judecati, de ce nu faceti o Romanie mai buna? De ce nu candidati si nu luptati voi cu legea-n brate si cu iubire fata de popor? O Romanie mai buna? De ce nu candidezi? nu te accepta nimeni… nu te voteaza nimeni… chiar daca ai studii, abilitati , si cunostiinte …. ptr ca nu esti al lor… romanii nu stiu ce e aia democratie… romanii nu stiu ce drepturi au…

Un om cu credinta si cu vointa poate muta muntii din loc…
Sa urci direct in varful scarii nu vei reusi.Trebui sa urci treapta cu treapta, sa arati oamenilor din jur schimbarea si posibilitatile…sa castigi increderea in oameni prin propriileti fapte….si tot asa,treapta cu treapta, pana ajungi sus…

Dar oamenii in general cand dau de putere uita de unde pleaca si atunci strica tot ce-au construit….
Cu voia si ajutorul lui Dumnezeu am facut multe lucruri si multe voi mai face, nu am nevoie defaima,putere sau averi ci sa arat omului ca se poate.
Pace si iubire

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2024. Vărsătorii și Peștii au parte de oportunități interesante, iar Berbecii trec prin provocări

Această săptămână ar putea aduce oportunități interesante pentru cariera multor zodii. Stelele arată că vărsătorii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *