Camelia Patrascanu a facut anuntul! Vin schimbari importante in viata zodiilor.

Berebec

Pentru Berbeci, aceasta Luna Plina in Gemeni poate aduce discutii. Unele au legatura si cu trecutul. Ce se intampla acum are legatura cu unele lucruri nefacute in trecut. Poate Berbecii n-au stiut sa explice prea limpede niste idei si atunci ceilalti n-au inteles la timp niste lucruri.

Taur

Taurii au o Luna Plina galagioasa in legatura cu ce au primit, ce n-au primit de la altii. Pot discuta despre faptul ca ei au facut lucruri, dar altii nu le-au intors gestul, nu le-au oferit sprijin. Cer lucrurile pe care considera ca le merita sau reproseaza ca e in dreptul lor sa le ceara. Asta poate schimba radical relatia cu cineva apropiata, poate ca nu in bine.

Gemeni

Gemenii pot avea discutii in raporturile cu cei foarte apropiati. Gemenii sunt foarte emotivi, foarte sensibili. Sunt evitati, se simt evitati. Isi dau seama ca nu sunt atat de agreati cum au crezut. Se simt tolerati mai mult si asta o sesizeaza din ironii, din ezitarile celorlalti.

Rac

Racii au o Luna Plina in Gemeni care sensibilieaza activitatile de zi cu zi, dar si prioritatile pe care le au. Se gandesc daca lucrurile in care cred sunt corecte sau adecvate timpului. Se intreaba daca sunt suficient de corecti sau de adaptati.

Leu

Pentru Lei, acest fenomen astrologic sensibilizeaza in legatura cu bucuria de a fi. Unii Lei se intreaba pe unde au pierdut-o. Vor sa aduca in viata lor mai mult bucurie, prin cresterea nepasarii fata de griji si probleme.

Fecioara

Pentru Fecioare, fenomenul aduce o reflectie puternica in legatura cu rolul lor in casa, cu stabilitatea lor in viata lor. Se gandesc cat depind de altii, care e punctul lor de echilibru si siguranta. Au sentimentul ca nu sunt sigure pe ele, ca trebuie sa apeleze la ajutor. Cumva, au revelatia ca pilonii isi statornicesc viata trebuie intariti.

Balanta

Pentru Balante, aceasta Luna Plina in Gemeni aduce reflectii in legatura cu planurile pe care le fac si utilitatea lor: nu cumva vor prea mult, nu cumva tintesc prea sus? De aici apar tot felul de reflectii legate de ce fac, ce spun, dupa cine se iau.

Scorpion

Scorpionii sunt sensibilizati in legatura cu potentialul lor, capacitatea de a se pune in actiune. Soarele si Marte i-ar mobiliza, in sensul de a se pune pe roate. Isi dau seama ca poate au pierdut mult timp, ca sunt in urma si trebuie sa ajunga la zi.

Sagetator

Sagetatorii au o Luna Plina in Gemeni care subliniaza mandria si orgoliul, dar si sentimentul de stima de sine. Se gandesc la ce au de facut pentru propria persoana. Trebuie sa renunte la unele lucruri pentru a fi demne.

Capricorn

Capricornii pot avea reflectii dezamagitoare, ca n-au facut niste chestii, ca n-au fost pe faza in legatura cu persoane si situatii. Isi dau seama ca nu mai pot da timpul inapoi. Unii se simt acum nepregatiti sa faca schimbari. Pot avea regrete si constata ca unele lucruri au trecut.

Varsator

Varsatorii au parte de intuitii clare legate de potrivirea sau nepotrivirea de a fi intr-un anumit mediu. Constata contrariati ca poate sunt intr-o anumita colectivitate, dar relatiile dintre membrii colectivitatii nu sunt cele pe care ei le credeau.

Pesti

Pestii au revelatii in legatura cu o cale de viata. Unii spun ca unele lucruri nu sunt pentru ei, indiferent ce e in joc, iar altii se baga in treburi complicate stiind ca isi pot arde urechile. Au de ales intre a-si asuma niste raspunduri sau in a fi o cale care nu ii mai reprezinta, a spus Camelia Patrascanu, pentru sursa citata mai sus.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *