Luna Plină în Gemeni! Camelia Pătrășcanu explică urmările și ce se întâmplă în viața fiecărei zodii.

Luna Plină în Gemeni aduce tensiuni, deoarece Soarele este influențat de Marte, iar convingerile personale sunt puternice.

În numele acestor convingeri, suntem predispuși să facem orice, intrând în dezbateri, având în vedere și prezența vorbărețului Mercur în Săgetător.

Sub influența Lunii în Gemeni, devenim mai comunicativi și deschiși la idei și argumente noi. Tăcerea pare să fie rară, iar dorința de a exprima gândurile, inclusiv la nivel colectiv, poate fi resimțită în stradă.

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie

BERBEC

Pentru nativii Berbeci, această Lună Plină în Gemeni poate aduce discuții, unele având legătură cu trecutul. Evenimentele prezente pot fi legate de anumite aspecte nerezolvate din istoricul lor. Este posibil ca, în trecut, Berbecii să nu fi reușit să explice clar anumite idei, ceea ce a dus la neînțelegeri de către ceilalți.

TAUR

Taurii aduc la iveală nemulțumiri legate de schimburile reciproce, evidențiind ce au primit sau nu de la ceilalți. Pot exprima frustrarea că gesturile lor nu au fost întoarse, solicitând ceea ce consideră că li se cuvine sau reproșând dreptul de a cere. Această abordare poate afecta semnificativ relațiile, uneori în mod negativ.

GEMENI

Gemenii se angajează în discuții sensibile în relațiile apropiate, conștienți de emotivitatea lor crescută. Resimt sentimentul de evitare din partea celorlalți, percepută în tonuri ironice și ezitări. Se confruntă cu realitatea că nu sunt atât de bine primiți pe cât au crezut, simțindu-se mai degrabă tolerați decât apreciați.

RAC

Racii au o Lună Plină în Gemeni care sensibiliează activitățile de zi cu zi, dar și prioritățile pe care le au. Se gândesc dacă lucrurile în care cred sunt corecte sau adecvate timpului. Se întreabă dacă sunt suficient de corecți sau de adaptați.

LEU

Pentru Lei, acest fenomen astrologic sensibilizează în legătură cu bucuria de a fi. Unii Lei se întreabă pe unde au pierdut-o. Vor să aducă în viața lor mai mult bucurie, prin creșterea nepăsării față de griji și probleme.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare, fenomenul aduce o reflecție puternică în legătură cu rolul lor în casă, cu stabilitatea lor în viața lor. Se gândesc cât depind de alții, care e punctul lor de echilibru și siguranță. Au sentimentul că nu sunt sigure pe ele, că trebuie să apeleze la ajutor. Cumva, au revelația că pilonii își statornicesc viața trebuie întăriți.

BALANŢA

Balanțele sunt mai atente la ce fac și spun
Pentru Balanțe, această Lună Plină în Gemeni aduce reflecții în legătură cu planurile pe care le fac și utilitatea lor: nu cumva vor prea mult, nu cumva țintesc prea sus? De aici apar tot felul de reflecții legate de ce fac, ce spun, după cine se iau.

SCORPION

Scorpionii sunt sensibilizați în legătură cu potențialul lor, capacitatea de a se pune în acțiune. Soarele și Marte i-ar mobiliza, în sensul de a se pune pe roate. Își dau seama că poate au pierdut mult timp, că sunt în urmă și trebuie să ajungă la zi.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au o Lună Plină în Gemeni care subliniază mândria și orgoliul, dar și sentimentul de stimă de sine. Se gândesc la ce au de făcut pentru propria persoană. Trebuie să renunțe la unele lucruri pentru a fi demne.

CAPRICORN

Capricornii pot avea reflecții dezamăgitoare, că n-au făcut niște chestii, că n-au fost pe fază în legătură cu persoane și situații. Își dau seama că nu mai pot da timpul înapoi. Unii se simt acum nepregătiți să facă schimbări. Pot avea regrete și constată că unele lucruri au trecut.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au parte de intuiții clare legate de potrivirea sau nepotrivirea de a fi într-un anumit mediu. Constată contrariați că poate sunt într-o anumită colectivitate, dar relațiile dintre membrii colectivității nu sunt cele pe care ei le credeau.

PEȘTI

Peștii au revelații în legătură cu o cale de viață. Unii spun că unele lucruri nu sunt pentru ei, indiferent ce e în joc, iar alții se bagă în treburi complicate știind că își pot arde urechile. Au de ales între a-și asuma niște răspunduri sau în a fi o cale care nu îi mai reprezintă.

About User

Check Also

Teapa cu un BMW seria 3 de la samsar din Timisoara

Salut stefan, am si eu un bmw cumparat la 15.000 euro acum 2 ani, si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *