Camelia Patrascanu, horoscop special. Luna Plina intoarce destinele zodiilor, se schimba multe

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Fanatik.ro, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

„Luna Plina in Gemeni vine cu aspecte tensionate, caci Soarele e inflamat de Marte, iar credintele personale sunt foarte puternice. In numele lor suntem capabili de orice. Vorbim despre crezurile noastre, intram in polemici, caci si Mercur, vorbaretul, e acolo, in Sagetator.

Ideea e sa argumentam, chiar daca argumente sunt gresite in polemicile noastre. Macar sa fie argumente, nu mofturi, nu subiectivisme. Discutam despre adevaruri, cele care ne motiveaza sa mergem in viata. Luna in Gemeni ne face vorbareti si receptivi la ideile si argumentele care apar. Nu prea e nimeni mut. Suntem foarte starniti sa spunem lucruri, inclusiv colectiv, poate in strada.

Berebec
Pentru Berbeci, aceasta Luna Plina in Gemeni poate aduce discutii. Unele au legatura si cu trecutul. Ce se intampla acum are legatura cu unele lucruri nefacute in trecut. Poate Berbecii n-au stiut sa explice prea limpede niste idei si atunci ceilalti n-au inteles la timp niste lucruri.

Taur
Taurii au o Luna Plina galagioasa in legatura cu ce au primit, ce n-au primit de la altii. Pot discuta despre faptul ca ei au facut lucruri, dar altii nu le-au intors gestul, nu le-au oferit sprijin. Cer lucrurile pe care considera ca le merita sau reproseaza ca e in dreptul lor sa le ceara. Asta poate schimba radical relatia cu cineva apropiata, poate ca nu in bine.

Gemeni
Gemenii pot avea discutii in raporturile cu cei foarte apropiati. Gemenii sunt foarte emotivi, foarte sensibili. Sunt evitati, se simt evitati. Isi dau seama ca nu sunt atat de agreati cum au crezut. Se simt tolerati mai mult si asta o sesizeaza din ironii, din ezitarile celorlalti.

Rac
Racii au o Luna Plina in Gemeni care sensibilieaza activitatile de zi cu zi, dar si prioritatile pe care le au. Se gandesc daca lucrurile in care cred sunt corecte sau adecvate timpului. Se intreaba daca sunt suficient de corecti sau de adaptati.

Leu
Pentru Lei, acest fenomen astrologic sensibilizeaza in legatura cu bucuria de a fi. Unii Lei se intreaba pe unde au pierdut-o. Vor sa aduca in viata lor mai mult bucurie, prin cresterea nepasarii fata de griji si probleme.

Fecioara
Pentru Fecioare, fenomenul aduce o reflectie puternica in legatura cu rolul lor in casa, cu stabilitatea lor in viata lor. Se gandesc cat depind de altii, care e punctul lor de echilibru si siguranta. Au sentimentul ca nu sunt sigure pe ele, ca trebuie sa apeleze la ajutor. Cumva, au revelatia ca pilonii isi statornicesc viata trebuie intariti.

Balanta
Pentru Balante, aceasta Luna Plina in Gemeni aduce reflectii in legatura cu planurile pe care le fac si utilitatea lor: nu cumva vor prea mult, nu cumva tintesc prea sus? De aici apar tot felul de reflectii legate de ce fac, ce spun, dupa cine se iau.

Scorpion
Scorpionii sunt sensibilizati in legatura cu potentialul lor, capacitatea de a se pune in actiune. Soarele si Marte i-ar mobiliza, in sensul de a se pune pe roate. Isi dau seama ca poate au pierdut mult timp, ca sunt in urma si trebuie sa ajunga la zi.

Sagetator
Sagetatorii au o Luna Plina in Gemeni care subliniaza mandria si orgoliul, dar si sentimentul de stima de sine. Se gandesc la ce au de facut pentru propria persoana. Trebuie sa renunte la unele lucruri pentru a fi demne.

Capricorn
Capricornii pot avea reflectii dezamagitoare, ca n-au facut niste chestii, ca n-au fost pe faza in legatura cu persoane si situatii. Isi dau seama ca nu mai pot da timpul inapoi. Unii se simt acum nepregatiti sa faca schimbari. Pot avea regrete si constata ca unele lucruri au trecut.

About User

Check Also

Doliu în lumea filmului. A murit un artist pe care românii l-au adorat. Avea doar 46 de ani

Este doliu în lumea filmului după ce un artist adorat și de români a murit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *