Ce plan are Zanni impotriva lui JADOR ? ”Asta urmărește de la început”

ADS Publicitate

e plan are Zanni la Survivor România 2021. Cine este faimosul artist din România care l-a dat de gol pe protejatul lui Alex Velea. Ce va face Zannidache, în continuare, în competiția din Republica Dominicană. Unul dintre cei mai cunoscuți foști concurenți de la Survivor România dezvăluie care este strategia, spune el, a artistului cu 100 de tatuaje.

ADS Publicitate

Ce plan are Zanni la Survivor România 2021

ADS Publicitate

Face el ce face și tot în centrul atenției ajunge. Zannidache este, probabil, cel mai controversat concurent din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Artistul cu 100 de tatuaje este o fire directă, cunoscut pentru stilul său tranșant de a spune lucrurilor pe nume, ceea ce i-a astras anumite antipatii din partea celorlalți colegi din concurs.

Sonny Flame, fostul concurent al primului sezon Survivor România, a studiat parcursul lui Zanni de-a lungul competiției și susține că protejatul lui Alex Velea are o strategie foarte bine gândită.

„Zanni urmărește asta (n.r – să îi elimine pe cei mai buni concurenți) de la început. Când a vorbit pe plajă cu Jador, în primele episoade, a amintit faptul că dacă îi votează pe cei slabi nu o să fie bine, că rămân ei să se dueleze la final și ar fi mult mai greu. Deci, el are un scop bine definit de la început. Oricum, fiecare își joacă cartea cum știe”, a declarat artistul Sonny Flame, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Zanni, atacat de logodnicul Elenei Marin din echipa Faimoșilor

Zannidache a fost atacat de logodnicul Elenei Marin, după ce acesta a acuzat-o pe fosta dansatoare a Andreei Bălan că a venit la Survivor România pentru a-și găsi un partener, deoarece actualul ei iubit nu o va aștepta până când se va întoarce din Republica Dominicană. Vedeta a început să plângă, iar partenerul ei nu a putut rămâne indiferent situației, luându-i apărarea viitoarei sale soții.

About User

Check Also

Ajutati-ma sa imi gasesc inelul si verigheta furata dupa ce mi-au spart casa

Majoritatea care ma cunosc de pe YouTube stiu necazul nostru. Eu sunt plecat in Olanda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *