Motociclist mort pe loc la Cernica, ucis de maşina de gunoi. Şoferul a trecut şi peste victimă

ADS Publicitate

Un motociclist a murit pe loc, în impactul cu o maşină de gunoi, în localitatea Cernica, judeţul Ilfov, pe DJ 301. Din primele informaţii, şoferul maşinii de gunoi nu a acordat prioritate, atunci când a virat stânga.

ADS Publicitate

Conducătorul motocicletei ar fi încercat să frâneze, moment în care a alunecat sub roţile maşinii de gunoi, care a trecut peste el.
Motociclist ucis de maşina de gunoi, la Cernica

ADS Publicitate

Şoferul unei maşini de gunoi a virat stânga, de pe şoseaua principală, însă nu a observat motociclistul care se apropia din sens opus. În momentul în care motociclistul a sesizat intenţia şoferului a încercat să frâneze, însă a derapat şi a ajuns cu motocicleta sub roţile maşinii de gunoi, care a trecut peste el, continuând să ruleze. Şoferul a oprit, până la urmă, dar a fost prea târziu.

În urma accidentului, motociclistul a murit pe loc. La faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie si salvare, însă motociclistul nu a mai putut fi salvat. “Din primele verificari, politistii au stabilit faptul ca, un barbat in varsta de 52 de ani, care conducea o autoutilitara a intrat in coliziune cu o motocicleta, condusa de un barbat in varsta de 54 de ani”, a transmis IPJ Ilfov.

About User

Check Also

Ajutati-ma sa imi gasesc inelul si verigheta furata dupa ce mi-au spart casa

Majoritatea care ma cunosc de pe YouTube stiu necazul nostru. Eu sunt plecat in Olanda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *