Neti Sandu Horoscopul zilei de 20 decembrie. Zodia care primește o primă sau un premiu

BERBEC

O reușită în sfera birocratică, vi se vor semna niște acte și o să avansați cu demersurile care țin de școală, de un contract sau de niște achiziții.

Apare cineva care se interesează de programul vostru că vrea să vă invite la o plimbare și nu știe dacă vă face plăcere, în primul rând.

TAUR

Poate dați o raită prin împrejurimi să faceți rost de diverse pentru masa de Crăciun, poate alegeți produse de la producători ca să fie totul proaspăt și bio.

O să vă caute acel cineva la care v-ați tot gândit și pe care ați fi vrut să-l aveți în preajmă și o să fixați o întâlnire.

GEMENI

Program încărcat, alergătura după diverse și o să vă descurcați cu toate că o să întâlniți tot felul de obstacole – voi, la volan să aveți grijă, printre altele.

E bine să păstrați o relație civilizată cu șefii, să nu forțați prea mult nota ca să nu vă arde la bani.

RAC

O să dați dovadă de creativitate ca să faceți lucruri de care sunteți încântați și știți că sunt apreciate și de cei din jur.

O să vă asigurați că cei pe care contați de Crăciun, pe care i-ați invitat la masă, o să vină și că nu s-au răzgândit ca să știți și voi ce pregătiți.

LEU

Vi s-au făcut diverse promisiuni și de bani, și de ieșit la plimbare, dar nu se vor respecta pe de-a-ntregul că sunt factori suplimentari, de care nu se poate face abstracție.

Poate v-ați gândit la ceva mai special, o vacanță mai altfel și o să fie de acord și prietenii ca să fie distracție, nu așa.

FECIOARĂ

O să faceți, în continuare, eforturi pentru copii să-i trimiteți într-o tabără, într-o excursie și să se răsfețe și ei în vacanță, dacă nu puteți pleca împreună.

O să mai luați una, alta prin casă, pe unele o să le duceți la reparat și o să vă puneți casa la punct, ca să vă simțiți confortabil.

BALANȚĂ

Până în ultimul moment o să tot amenajați interiorul, o să vă preocupe toate detaliile ornamentale ca să fie o ambianță de vis, la voi acasă.

O să faceți, probabil, comanda de lucruri care sunt pe placul celor dragi, dar și al musafirilor, și de mâncat și de decorat.

SCORPION

Vizita cuiva o să fie un balsam sufletesc și o să vă luați și informațiile necesare ca să știți unde și cu cine să petreceți sărbătorile.

OK-ul pe care-l așteptați poate sosi și o să aflați când începeți lucrul la noul job.

SĂGETĂTOR

O să vă îngrijiți și de casă și de voi ca să fiți în formă, buni zdraveni să vă puteți bucura de toate sărbătorile și de timpul liber comun.

Se pare că o să puteți recupera banii pe care nu i-ați luat la timp și o să aveți o mai mare libertate de mișcare că dispuneți de bani.

CAPRICORN

O să reparați lucruri, situații care n-au fost bine făcute, sau deloc și o să vă redresați din mai multe puncte de vedere că e totul contracronometru.

Relația de cuplu capată un plus de prospețime că veți face pregătiri de zor, la patru mâini și o să vă armonizați.

VĂRSĂTOR

Se impune o mai mare rigurozitate la voi, că sunt chestiuni urgente și stricte de rezolvat, și poate cei care v-au promis că vă ajută n-or să prea mai poată.

Întrevedere cu niște oameni care vă propun un business și după ce o să vedeți în ce constă și dacă aveți disponibilitate pentru așa ceva.

PEȘTI

O să vă bucurați de o veste bună, de o invitație la cineva, în una din zilele libere, sau o să plecați într-o excursie, posibil în străinătate.

Vi se mulțumește pentru ce ați muncit în ultima vreme și o să vă treziți cu o primă ori poate un premiu, un bilet de vacanță.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *