Horoscop săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024. Scăpăm de Mercur retrograd și Marte intră în Capricorn. Ce aduce prima săptămână

Noul An aduce evenimente astrologice importante încă din prima săptămână. Cum vor fi afectate zodiile de aceste schimbări și ce anunță astrele pentru săptămâna 1-7 ianuarie 2024.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 2 ianuarie. Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Capricorn, din 4 ianuarie.

Horoscop Berbec săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

În prima săptămână a anului nativii Berbec sunt preocupați de activitățile de la locul de muncă, de relația cu partenerul de cuplu și administrarea unor bani comuni cu acesta.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, direcției profesionale, principiilor și credințelor de viață. Aceste domenii au fost reevaluate, iar Berbecii pot lua acum decizii.

În partea a doua a săptămânii, nativii decid să-și rezerve mai mult timp partenerului de cuplu, să programeze niște călătorii sau ieșiri în oraș.

Marte, guvernatorul Berbecilor, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul socio-profesional și urmează o perioadă foarte dinamică la locul de muncă, în care nativii își pot consolida obiectivele profesionale.

Horoscop Taur săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024
În săptamâna analizată, nativii Taur sunt determinați să rezolve chestiuni administrative la locul de muncă, să încheie contracte, parteneriate, să-și rezerve mai mult timp partenerului și să decidă împreună cu acesta destinația unor sume de bani.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul financiar și al intimității, care a fost revizuit timp de 3 săptămâni, Taurii pot relua dialoguri începute în luna decembrie, legate de aceste domenii.

În partea a doua a săptămânii, au loc discuții la serviciu despre unele modificări, care vor începe anul viitor, legate de program, sarcini și activitățile profesionale. Sunt câteva zile dinamice în care se va pune și problema banilor, salariului și beneficiilor financiare.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul studiilor, perfecționării, călătoriilor, filosofiei de viață și convingerilor, semn că Taurii vor fi interesați să învețe din nou, să participe la cursuri, să investească timp și energie în lărgirea orizonturilor cunoașterii, să-și vadă niște idealuri împlinite.

Horoscop Gemeni săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce Gemenilor preocupări pentru sfera sentimentală, sarcinile de la locul de muncă, stabilirea unor termene pentru un proiect. În weekend, Luna traversează casa relațiilor și Gemenii singuri vor căuta să iasă la mai multe evenimente, pentru a scăpa de o stare de nemulțumire sufletească și dezamăgire, pe care au experimentat-o în relații în ultima perioadă.

În această săptămână, Mercur, guvernatorul nativilor, revine la mersul direct, din 2 ianuarie, și neînțelegerile care au avut loc în planul relațiilor și parteneriatelor profesionale se ameliorează sau dispar. De asemenea, se reiau dialoguri din luna decembrie și Gemenii vor puncta acele chestiuni, care îi frământă, încercând să le rezolve.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul banilor pe care îi dețin la comun cu alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind reeșalonarea unor rate sau achitarea unor taxe/impozite. Și sfera intimă se animă și nativii vor încerca să-și relanseze relația de cuplu, să facă niște schimbări care să îi apropie mai mult de partener.

Horoscop Rac săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Rac preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative, financiare, privind obținerea unor acte oficiale, rezolvarea unor chestiuni care țin de casă sau familie, sfera sentimentală, relația cu copiii, dar și sfera sănătății.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul muncii și sănătății, nativii Rac pot relua anumite dialoguri din luna decembrie la serviciu pentru implicarea în noi proiecte. Și starea de sănătate îi preocupă și Racii vor căuta să adopte un regim de viață sănătos, vor începe investigații medicale și vor urma un tratament, dacă s-au reactivat niște afecțiuni.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, semn că vor căuta să-și consolideze relația sau un contract profesional. Atenție la impulsul de a-și proiecta unele nemulțumiri pe partener și de aici să apară adevărate dispute și conflicte! Racii sunt sfătuiți să folosească constructiv energia lui Marte.

Horoscop Leu săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Leu preocupări pentru administrarea banilor, vizite la prieteni și rude, discuții în sfera amoroasă, mai ales dacă vor să cucerească pe cineva de care se simt atrași, dar și preocupări pentru casă/familie.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul iubirii și aventurilor romantice, Leii pot relua niște discuții și declarații din luna decembrie. Dacă s-au clarificat anumite chestiuni din sfera sentimentală, acum lucrurile pot reintra în normal, dar este nevoie de cooperare din ambele părți.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul muncii, activităților profesionale, relațiile cu colegii, sănătății. Va exista multă energie și determinare la locul de muncă, iar nativii ar putea să se implice în mai multe activități decât pot duce și să se suprasolicite. Atenție și la relațiile cu colegii, pentru că ar putea să intre mai des în conflicte de idei, viziuni și perspective diferite!

Horoscop Fecioara săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi obțin de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale, privind participarea la ședințe la serviciu, interviuri, deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice, dar și privind rezolvarea unor chestiuni care țin de casă și familie. În weekend fac o vizită rudelor, mai ales dacă cineva din familie își sărbătorește onomastica.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul familiei, se pot relua niște dialoguri începute în luna decembrie privind administrarea unor bunuri sau rezolvarea unor neînțelegeri cu unele rude.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul iubirii, cuceririlor, flirtului, copiilor, distracției și vacanțelor, creativității și valorificării unei pasiuni, de pe urma căreia pot obține beneficii financiare. Fecioarele vor căuta să-și consolideze poziția în planul sentimental și vor investi energie să-și urmărească niște obiective.

Horoscop Balanță săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Balanță preocupări pentru relația de cuplu, sfera financiară, intrarea în posesia unor bani, care este posibil să întârzie, deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice, cumpărături sau deplasări în afara orașului la rude.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul comunicării, gândirii, informațiilor și interacționării cu ceilalți, Balanțele pot relua dialoguri începute în luna decembrie, care vor avea o finalitate, vor lua decizii în cuplu sau profesionale.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul casei și familiei și urmează o perioadă în care vor investi energie în rezolvarea unor chestiuni, care țin de cămin și viața de familie. Recomandarea astrelor este să folosească constructiv energia planetei acțiunii, să nu își impună agresiv opiniile sau să intre în conflicte.

Horoscop Scorpion săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni, care țin de activitatea profesională, relația de cuplu și sectorul financiar, mai ales dacă încasează o sumă de bani, care vine cu întârziere.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul banilor câștigați de la serviciu, Scorpionii pot relua niște dialoguri începute în luna decembrie, o negociere care poate avea finalitate acum. Nativii sunt determinați să obțină o mărire salarială.

Marte, guvernatorul lor, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe și invită la negocieri și învățarea unor lucruri noi, pregătirea unor strategii pe termen lung.

Horoscop Săgetător săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru carieră, proiectele profesionale, relațiile de prietenie, viața socială și relația de cuplu. Weekendul aduce idei originale despre cum să lanseze un proiect profesional împreună cu un prieten sau partenerul de cuplu.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul personalității, se încheie o perioadă de trei săptămâni în care nativii și-au reevaluat viața personală, proiectele și planurile de viitor. Este un moment bun pentru setarea unor obiective noi pentru anul 2024.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul banilor pe care îi câștigă, semn că urmează o perioadă dinamică, cu determinare pentru mărirea veniturilor, stabilizarea celor pe care le încasează în momentul de față și administrarea mult mai bună, prin eliminarea cheltuielilor pe lucruri, care nu sunt nepărat necesare.

Horoscop Capricorn săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru carieră, discuții cu șefii, cu persoanele cu autoritate, privind proiectele de viitor, strategii și obiectivele anului 2024. Weekendul aduce o stare de oboseală și izolare, care necesită reechilibrare fizică și psihică. De asemenea, nativii pot avea conștientizări legate de unele evenimente, care au avut loc în planul sentimental.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului, se pot relua unele discuții din luna decembrie, se iau decizii, se face un bilanț.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul identității și aduce multă energie, determinare, inițiative și curaj în setarea unor obiective. De asemenea, unii dintre nativi vor căuta să-și recucerească partenerul sau să flirteze cu cineva de care se simt atrași.

Horoscop Vărsător săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru situația financiară, intrarea în posesia unor bani proveniți din alte surse decât salariile, de la părinți, programarea unei călătorii sau preocupări pentru înscrierea la niște cursuri, decizii privind direcția profesională. Weekendul aduce întâlniri cu prietenii, ieșiri în oraș sau în afara lui.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, Vărsătorii vor relua proiecte mai vechi și vor căuta să investească mai mult în relațiile cu prietenii, să socializeze, să se implice în campanii umanitare.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul subconștientului, izolării, spiritualității, introspecției și trecutului și Vărsătorii sunt invitați la un bilanț, pregătirea unui plan de acțiune pe 2024 și eliminarea tuturor situațiilor și persoanelor care nu îi mai ajută în evoluție. De asemenea, este un moment bun pentru reechilibrare și vindecare și găsirea unor răspunsuri la problemele care îi frământă.

Horoscop Pești săptămâna 1 – 7 ianuarie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Pești preocupări pentru relația de cuplu, situația financiară, studiile, călătoriile, lărgirea orizonturilor prin cunoaștere, dar și inițierea unor dialoguri cu persoane cu mai multă experiență sau abordarea unor teme de interes, privind filosofia de viață.

Odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin sectorul carierei și imaginii, relațiilor cu șefii sau cu putere de decizie, se pot relua discuții inițiate în luna decembrie cu șefii, legate de activitatea profesională și proiectele pe anul 2024.

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor, care vor fi dinamizate în perioada următoare, iar Peștii vor fi determinați să reia un proiect mai vechi sau să aducă îmbunătățiri celor în care sunt implicați.

About User

Check Also

Doliu în lumea filmului. A murit un artist pe care românii l-au adorat. Avea doar 46 de ani

Este doliu în lumea filmului după ce un artist adorat și de români a murit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *