Teapa cu un AUDI a8 2009

Dupa ce am împlinit 18 ani si am luat permisul de conducere, prin luna iunie a anului 2020, am decis sa plec in Germania la munca sa imi iau o masina.

Părinții mei au posibilități, dar am vrut sa imi iau masina pe banii mei, si am primit o oferta in Germania in agricultura.
Dupa ce am stat 6 luni, m-am întors cu niște bani frumușei, in jur de 11 mii de euro.

Visul meu de cand eram copil era Audi A8L, am așteptat sa treacă sarbatoriile si m-am apucat de cautat mașini.
Dupa o săptămână si ceva de cautari pe data de 20 ianuarie 2021, mi-am gasit un Audi A8L 3.0 TDI din anul 2009, toate datoriile pe care le vroiam eu, prețul mașinii era de 10500 de euro negociabil.

Am vorbit cu omul, el mi-a spus ca e masina lui personala si el vrea sa treaca la următorul model de A8, mi-a specificat tot despre masina, el mi-a spus ca cumpărat-o in urma cu 5 ani din Germania, si ca el ar fi fost al 2-lea proprietar etc, avea poze pe telefon, si da intradevar era numele lui, si el era al 2-lea proprietar din Germania, masina avea numere negre de prin August 2020.

Am negociat pana la 10000 de euro, el fiind din Brașov si eu din Suceava. Într-o joi cu noaptea in cap am plecat spre Brașov împreună cu 2 prieteni un fost sef de al meu care era mecanic si un amic.

Eu stiam cat de cat la ce sa ma uit doar ce naiba am fost mecanic un an si ceva. Cu 10.000 de parai in buzunar si cu cateva sute am plecat cu masina tatalui meu urmand ca eu sa vin cu A8-ul si unul dintre ei cu mașina tatălui meu.

Toate bune si frumoase pe la ora 8 a dimineții cand am ajuns la Brasov dupa un drum lung plin de polei si zapada.

Sunam “omul cinstit” si ne intalnim cu el la o cafea, dupa am plecat spre masina, omul era de etnie roma (tigan) nu sunt rasist. Cand am vazut masina imi tremurau picioarele. Omul imi spune sa ne uitam pe la ea, sa o probam, mecanicul avand un cumnat la un service autorizat din Brasov am plecat cu masina la service, parca pluteam, aveam o bucurie uauauauau.

Dupa ce am ajuns si am verificat-o peste tot si pe CarVertical si la baiatul de la service, totul era perfect la masina.

Am batut palma cu omul, pana la urma i-am dat 9900 de euro, am facut contractul de vanzare cumparare, mi-a dat contractul de vanzare cumparare cu certificatul fiscal pe el, si ne-am pus la drum spre casa, dupa un drum la fel de lung, am ajuns acasa rupt de oboseala, parca nici nu puteam sa dorm, doar la masina ma gandeam.

Dimineata m-am trezit si am plecat la o plimbare, mi-am luat vreo 2 prieteni si am plecat la o plimbare spre Iasi, am mancat, am mai stat prin Mall, si ne-am pornit spre casa.

La jumatea drumului, mi sa aprin becul la ulei (ceva normal) completez ulei deoarece samsarul avea o sticla in portbagaj, de atunci nici o problema, acum cateva zile ma duc sa transcriu masina pe tata deoarece taxele sunt mai mici.

Ajungem la birou dam actele si totul bine si frumos, vin numerele si ieri dupa ce am facut o procura de pe tata pe mine, m-am pornit spre Germania, undeva pe pasul Mestecanis, masina mi sa oprit din mers.

Am tras pe dreapta ma uit sub capota, distributia era la locul ei, totul parea sa fie ok sub capota, sun un prieten sa vad ce spune, el mi-a spus sa fac rost de un tester.

Am dat un anunt pe faceebok pe un site de masinii si mi-a raspuns cineva, l-am asteptat pe om, a venit si mi-a pus testerul, ce sa vezi motorul era varza, dupa ce am pornito s-au aprins toate cele in bord.

Deci omul mi-a pus un aditiv care a durat o grămadă, masina mergea in tripidatii mai mult de 2500 rpm nu trecea. Deci aveti grija ce cumparati, nu va aruncati din prima. Nu am poze cu masina dar iti voi trimite ulterior dupa ce voi schimba motorul.

About User

Check Also

Recunoşti Tânărul Din Imagine? Îl Vezi Zilnic La TV, E Foarte Îndrăgit De Români: “Aveam 800 De Grame La Naştere”

Recunoașteți tânărul din imagine? Astăzi, la vârsta de 61 de ani, este un nume cunoscut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *