Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care începe primăvara cu stângul

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Mâine, 1 martie 2024, este prima zi de primăvară din punct de vedere calendaristic, iar pentru o zodie începutul anotimpului nu va fi tocmai unul prietenos. FANATIK prezintă previziunile momentului, oferite de maestrul runelor!

Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie începe primăvara cu stângul

Pentru o zodie, primăvara nu va începe bine. Mihai Voropchievici anunță un martie complicat din toate punctele de vedere. Unul din cele 12 semne zodiacale va fi pe o pojghiță subțire de gheață chiar de la 1 martie 2024!

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Se pare că Racului i se cam duc la fund corăbiile! Cei născuți sub semnul de apă trebuie să fie extrem de prudenți în toată luna martie, să fie atenți la lucrurile pe care le fac și le spun. Au de pierdut enorm dacă nu sunt atenți.

Continuăm cu celelalte 11 zodii, pentru care Mihai Voropchievici are vești ceva mai bune. Ce se întâmplă cu Leul, Fecioara sau Balanța în prima lună de primăvară? Iată răspunsurile!

Ei bine, Leii au o lună extrem de bună. Vor avea parte de o suită de schimbări majore chiar de la începutul primăverii. Își vor rezolva toate problemele și vor avea parte de un refresh la toate capitolele vieții.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt într-o perioadă excepțională. Luna martie vine cu aspecte de bun augur pentru ele. Vor avea parte de patru săptămâni de fertilitate și belșug. Visele lor se vor îndeplini cât ar clipi, așa că trebuie să se pregătească pentru o viață mult mai bună

Balanțele trebuie să scape cu orice preț de toate grijile care vin din trecut. Vor avea zile bune doar dacă lasă toate problemele în urmă. Nu e cazul să își mai bată capul cu tot felul de scenarii, cu ce ar fi putut face sau cum ar fi putut acționa în anumite situații.

Capricornii sunt puși pe făcut scandal

Scorpionii au o lună fantastică! Primăvara vine în calea lor cu un cadou surpriză, cu atenții speciale. Sunt pe punctul de a da lovitura în tot ce își propun, mai ales în prima jumătate a lui martie. Săgetătorii, pe de altă parte, sunt nevoiți să abordeze cu totul diferit situații care îi vizează direct. Cu alte cuvinte, e necesar să schimbe macazul. Acolo unde au fost binevoitori, e bine să fie de data asta mai fermi. Unde au fost intransigenți, e necesar să devină mai maleabili.

Capricornii vor fierbe toată luna. Au chef de ceartă, de scandal. Declanșează uraganul pe unde se duc și nu se feresc absolut deloc să își exprime părerile, oricât ar fi de incomode. Vărsătorii au parte de un soi de revigorare, de renaștare în planul disponibilităților fizice și psihice. Primăvara vine cu schimbări fundamentale pentru nativii de aer, chiar din primele zile.

Peștii vor face un salt calitativ și rapid în existența lor. Au de-a face cu situații din care câștigă enorm. Sunt extrem de perseverenți, de harnici, iar astrele le răsplătesc capacitatea de muncă.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Berbecii vor comunica mult în luna martie 2024. Primăvara va fi pentru ei un sezon în care vor acumula foarte multe informații, din toate părțile. Taurii, în schimb, trebuie să discute mai mult cu persoanele dragi din familie, asta deoarece doar așa pot ajunge la soluții pentru rezolvarea problemelor care îi frământă.

Gemenii au în luna martie simbolul iubirii. Se îndrăgostesc lulea, poate chiar de Mărțișor! Și ziua de 8 Martie va fi una cu totul specială, mai ales pentru doamnele născute în semnul de aer.

About User

Check Also

Doliu în lumea filmului. A murit un artist pe care românii l-au adorat. Avea doar 46 de ani

Este doliu în lumea filmului după ce un artist adorat și de români a murit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *