Cât a costat, de fapt, înmormântarea cu fast a Mioarei Roman. Fiicele ei nu s-au uitat la bani, puțini români își permit

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum luni, pe data de 26 februarie 2024. Slujba de înmormântare s-a desfășurat la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală și a fost oficiată de patru preoți, după care sicriul cu trupul neînsuflețit a fost dus la cimitirul Reînvierea. Cât le-au costat pe Oana și pe Catinca Roman organizarea evenimentului trist? Suma plătită a fost una uriașă!

Cât au scos din buzunare Oana și Catinca Roman pentru a-și înmormânta mama

Mioara Roman a fost înmormântată în prima zi a acestei săptămâni. Fosta soție a lui Petre Roman a fost îmbrăcată elegant, iar albul a predominat, inclusiv sicriul a avut această culoare.

Slujba religioasă a fost oficiată de patru preoţi, la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Ulterior, fosta jurnalistă de radio a fost înmormântată în cimitirul Reînvierea. Cât au costat toate pregătirile?

Oana Roman a postat pe internet imagini emoționante cu fiica ei, Isabela. Potrivit vedetei, a fost una dintre marile dorințe ale regretatei sale mame, Mioara…

Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de organizarea funeraliilor Mioarei Roman, a vorbit despre cerințele pe care le-a avut Oana în ceea ce privește tristul eveniment.

Se pare că influencerița și-a dorit foarte mult ca înmormântarea celei care i-a dat viață să fie una cu fast. ”Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine.

Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață.

Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a precizat ”Regina Întunericului”, potrivit Click!.

Ce alimente au conținut pachetele de pomană

Totodată, Gabriela Lucuțar a dezvăluit și ce bunătăți se aflau în pachetele pentru pomană. Potrivit acesteia, Oana și Catinca Roman și-au dorit ca acestea să conțină icre de sturion, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă.

După înmormântare, cele două surori au invitat familia și apropiații la un restaurant, situat pe Bulevardul Dacia. Acolo, s-a oferit o masă pentru sufletul celei care a fost Mioara Roman.

About User

Check Also

HOROSCOP SPECIAL: Venus in BERBEC. Un tranzit care aduce iubire si speranta!

Venus in Berbec: 5 – 29 aprilie Venus este planeta iubirii si indica intr-o tema …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *