Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii vor incepe o viata noua.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Poate organizati o actiune in care cooptati mai multa lume ca sa obtineti profit si sa va asigurati un loc mai la vedere intr-o galerie a oamenilor valorosi.

E momentul unei schimbari radicale si o sa va puneti toate resursele si fizice si emotionale la bataie ca sa iasa ceva de calitate extra.

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

O sa puteti recupera niste bani, dar e de insistat ca or sa se cam eschiveze cei care va datoreaza bani, dar nici nu trebuie sa va lasati intimidati ca ar fi pacat.

Se prea poate sa va tenteze cineva cu un job si sa fie convenabil, ca or sa fie mai multi bani.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Se poate sa intalniti intr-un grup, undeva, o persoana care sa vi se potriveasca si sa se ajunga si la casatorie pana anul viitor, daca nu aveti partener de viata.

Poate dati drumul unei afaceri care sa va rotunjeasca veniturile si sa va bucurati si de succes.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Se poate sa faceti o achizitie de valoare pentru casa, daca nu cumva dati avansul pentru o locuinta ca sa va simtiti in largul vostru acasa, ca aveti nevoie de un loc al vostru.

Vin bani, si o sa va puteti plati darile, sa cumparati si lucrurile suplimentare pentru care nu aveati – in ultima vreme – suficienti bani.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Se intrevede un succes in cariera si ar fi bine sa nu-l ratati, ca nu se intrevede o alta conjunctura dincolo de luna iunie – asa ca profitati la maximum de combinatiile de pe cer.

O sa va puteti impaca cu acea persoana care e totul pentru voi, dar cu care ati tot avut unele neintelegeri si e prea valoroasa persoana ca sa o lasati sa plece din viata voastra.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa trebuiasca sa le dati de capat unor chestiuni care v-au stresat de o buna bucata de vreme si o sa puteti avansa cu lucrurile de care aveti mare nevoie.

Ati putea relua o relatie de cuplu, si sa evitati greselile din trecut ca sa va puteti si intelege, ca au tot fost reprosuri de ambele parti.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

O sa puteti desfasura o preocupare de grup si sa fie un castig, sa extindeti aria de influenta si sa deveniti si mai activi intr-un domeniu care va place.

Se poate sa va atasati si voi de cineva care se va dovedi a fi persoana potrivita pentru o relatie serioasa de cuplu.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15-21 aprilie 2024. Racii au nevoie de ajutor, nu se mai pot descurca în această situație

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Această săptămână este plină de oportunități pentru tine, Berbec. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *