De ce să pui o aspirină în mașina de spălat rufe. Trucul uimitor la care nu vei mai renunța

De ce să pui o aspirină în mașina de spălat rufe.

Care este trucul uimitor la care nu vei mai renunța.

Aspirina are mai multe întrebuințări decât știai, iar punerea ei în mașina de spălat rufe este una dintre ele.

Acidul acetisalicilic vine în ajutorul multor situații legate de înfrumusețare, dar nu numai.

De ce să pui o aspirină în mașina de spălat rufe
Dacă pui o aspirină în mașina de spălat rufe, vei constata că ai de-a face cu un înălbitor foarte bun. Mai exact, ea poate îndepărta și cele mai dificile pete de pe haine. Tot ce ai de făcut este să arunci câteva comprimate în mașina de spălat rufe, după care să îți speli hainele așa cum faci de obicei. La finalul programului de spălare o să observi că petele au dispărut definitiv de pe hainele tale.

Aspirina te mai ajută și în cazul nedoritelor pete de transpirație de pe haine. Pentru asta, se dizolvă o aspirină în apă caldă și se aplică amestecul pe petele de transpirație de pe haine. Se lasă să acționeze peste noapte, după care se spală ca de obicei. Dar aspirina nu face doar atât. Ea reduce acneea sau calmează înțepăturile de insecte.

Alte întrebuințări ale aspirinei
Dacă te-ai confruntat cu înțepături de țânțari, poți apela deci tot la aspirină. Ea te poate ajuta pentru a reduce umflătura și calmarea mâncărimii cauzate de înțepăturile de țânțar. Se amestecă o aspirină cu linguriță de apă, iar pasta care rezultă se aplică pe zona inflamată. Se lasă să acționeze câteva minute.

Aspirina mai are și alte întrebuințări. Ea elimină depunerile de săpun. Dacă vrei să îndepărtezi petele de săpun de pe cadă, se amestecă cinci pastile de aspirină pisate cu produsul de curățare pe care îl folosești tu în mod obișnuit. Lasă amestecul să acționeze o jumătate de oră.

O altă întrebuințare foarte utilă a aspirinei este și în cazul florilor, întrucât ea prelungește viața acestora. Dacă vrei ca ele să reziste mai mult, se adaugă în apa acestora numai o aspirină zdrobită.
Aspirina este folositoare și pentru anumite trucuri de înfrumusețare. Spre exemplu, pentru problema bătăturilor, se mărunțesc șapte aspirine și se amestecă o jumătate de lingură de suc de lămâie, ca să se obțină o pastă.

Se aplică amestecul pe tălpi și se acoperă apoi cu un prosop cald. Se lasă să acționeze vreme de 10 minute. Pentru același lucru, te mai poți ajuta, spre exemplu, de o piatră ponce ca să îndepărtezi pielea îngroșată.

About User

Check Also

HOROSCOP SPECIAL: Venus in BERBEC. Un tranzit care aduce iubire si speranta!

Venus in Berbec: 5 – 29 aprilie Venus este planeta iubirii si indica intr-o tema …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *