Ce mai buna mașină din momentul de fata este Volkswagen.

Azi o sa vorbim strict despre cele mai bune masini din momentul de fata, am sa va explic de ce imi place atat de mult marca Volkswagen si de ce aleg aceasta marca.

Ei bine fiind un om de rand, un om care nu iti permite prea multe de la viata am ajuns la concluzia ca in Romania si in momentul de fata cea mai buna masina este Volkswagen pe langa asta este si cea mai usor de intretinut si tine cu buzunarul omului de rand.

O sa vorbim in special despre masini care se incadreaza intr-un buget de maxim 6000 Euro, sunt de parere ca omul de rand isi permite o astfel de masina si la fel isi poate permite dupa ce o cumpara sa o intretina.

Cel mai important aspect la grupul VAG este, CONSUMUL, INTRETINEREA IEFTINA, FIABILITATEA, exact ceea ce ai nevoie atunci cand nu iti permiti o masina mai scumpa.

Incepem cu CONSUMUL,  ca exemplu o sa iau un Volkswagen Passat 1.9 TDI, Volkswagen Golf 4 1.9 TDI, Volkswagen Golf 5 1.9 TDI, 3 masini care indeplinesc toate conditiile, oricare din aceste masini au un consum foarte, foarte mic, mai ales cand vine vorba de drumuri lungi.

Al -2-lea aspect este ca orice masina din gama VAG este foarte usor de intretinut, de ce spun asta ? pentru ca piesele sunt foarte ieftine, dar daca masina este inytretinuta corespunzator nu se strica, daca toate consumabilele se schimba la timpul lor masinile nu au nici un motiv sa se strice.

Si al -3-lea aspect FIABILITATEA, sunt de parere ca cele mai bune motoare din grupul VAG sunt 1.9 TDI.

1.9 TDI Cod Motor: ARL- 150 CP

1.9 TDI Cod Motor: ALH 130 cp

1.9 TDI Cod Motor: AJM 116 cp

Cele mai bune motorizări din grupul VAG, IEFTIN DE INTRETINUT, CONSUM FOARTE ECONOMIC, FIABILITATE FOARTE BUNA !

Voi ce parere aveti despre acest articol ?

About User

Check Also

Scoala de soferi gratuita pentru tineri defavorizati

Scoala de soferi gratuita pentru tineri defavorizati. Tinerii din medii defavorizate pot face scoala de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *