Ce este CarVertical si cum functioneaza ?

Azi o sa vorbim despre cum functioneaza si ce este CarVertical.

CarVertical.Com este un site unde iti introduci seria de sasiu a masinii si iti arata date despre masina ta, mai exact daca masina ta a avut un accident, daca a fost furata, daca are KM dati inapoi.

Inainte sa acumperi o masina recomandat este sa o verifici pe CarVertical, de ce spun asta ? ei bine dupa cum stiti in Romania zilnic se dau fel si fel de tepe, orice samsar de masini va incerca sa te fraiereasca fara ezitare, asa ca, daca folosesti CarVertical te poti ferii de anumite aspecte ascunse de samsarii auto.

Incepem cu Acidentarea unei masini, repararea ei si scoaterea ei la vanzare la un pret de parca masina nu ar fii avut niciodata probleme, eu am patit sa primesc mesaje de la anumite persoane sa fac public intamplarea lor cand au cumparat o masina care era dauna totala dar reparata, chiar si eu din greseala fara sa stiu am cumparat o masina azi si a 2-a zi am vandut-o si dupa 1 saptamana ma suna comparatorul sa ma certe ca i-am vandut masina facuta din 2 bucati, masina pe care am vandut-o era facuta din 2 masini, era sudata de la jumatate si spatele era practic de la alta masina…

Daca as fii verificat pe CarVertical inainte sa cumpar masina as fii aflat ca a avut accident a fost declarata dauna totala, dar nu am facut asta pentru ca m-am grabit… personal am explicat intamplarea mea si public si am rezolvat fara nici un incident neplacut insa va explic cat de mult poate ajuta aceasta aplicatie CarVertical.

Deci daca verificati masina inainte sa o cumparat puteti afla daca a avut accident.

Inca ceva foarte important este ca aceasta aplicatie CarVertical la fel va ajuta sa aflati daca masina are km dati inapoi.

In Romania este la moda sa cumperi aproape orice masina cu km dati inapoi asa ca, daca vrei sa te feresti de samsarii care dau km inapoi si nu vreai sa iei teapa, foloseste CarVertical.Com.

Acum hai sa va explic cum funcționează aceasta aplicație.

De multe ori am primit mesaje de la oameni ca aplicatia CarVertical este teapa, ca au cumparat rapoarte si nu au aflat nici un detaliu despre masina, si ca este o mare teapa,

Tot timpul am incercat sa explic cum functioneaza dar putini sunt ceii ce au vrut sa asculte.

Aplicatia functioneaza doar daca masinile au avut INTRETINERE IN SERVICE AUTORIZAT, SAU REPREZENTANTA daca masinile nu au avut nici o intretinere intr-un service autorizat, sau reperzentanta, sau facuta pe asigurare, masina nu a fost introdusa in baza de date dupa seria de sasiu, asa ca nu apare nici o informatie in nici o baza de date, CarVertical functioneaza pe baza bazelor de date a fiecarui Service autoriza, reprezentanta, statie de inmatriculare auto.

Mai pe scurt atunci cand ai un accident si repari masina pe baza asigurarii asigurarea baga seria de sasiu intr-o baza de date impreuna cu detaliile despre Accident, costuri, reparatie, etc, sau daca masina a fost reparata intr-un service autorizat sau reprezentanta la fel se introduce intr-o baza de date toate detaliile despre reparare, costuri, si in asa fel aplicatia CarVertical.Com are acces la aceste baze de date si atunci cand cumperi un raport pe CarVertical si introduci seria de sasiu aplicatia cauta masina in toate bazele de date pana o gaseste si va ofera informatiile oferite de, asigurator, reprezentanta, statie itp.

Cum afla CarVertical daca o masina are km dati inapoi, pai este foarte simplu, de fiecare data cand o masina este dusa in Reprezentanta sau service autorizat pentru INTRETINERE, sau revizie, atunci cand se baga seria de sasiu in baza de date se scrie si numarul de KM, de ex la 150.000 km te dyci la Reprezentanta sa faci intretinerea, schimb de consumabile de exemplu, dupa terminarea se introduce in baza de date ca la 150.000 KM masina a avut schimb de consumabile. Ok masina se vinde la 150.000 KM, o cumpara un samsar, o pregateste de vanzare si se gandeste sa dea 50.000 km inapoi, o pune la vanzare pe OLX sau AUTOVIT cu 5000 euro si 100.000 KM in loc de 150.000 km, tu cand verifici masina pe CarVertical o sa vezi ca masina in data de  05.01.2021 a fost la intretinere, sau schimbat consumabilele si avea 150.000, peste 5 luni 1 an, 2 ani, este la vanzare cu 100.000 KM…

MARE ATENTIE – daca masinile sunt reparate in vulcanizari, sau la mecanici de la colt de bloc, sau la service-uri NE-AUTORIZATE, service-uri care nu au nici macar internet, atunci cand le verificati pe CarVertical nu veti afla nimic despre masina.

Din acest motiv multi spun, am verificat si nu am aflat nimic despre masina!!!

Pai sunt 2 MOTIVE

1- Masina nu a avut niciodata intretinere autorizata, masina a avut accident dar nu a fost reparata pe asigurare sau in service autorizat.

2- Masina a fost reparata doar in vulcanizare, in spatele blocului, la nenea Mihai de la colt de bloc mecanic bun recomandat de vecinu, masina a facut amiabila si a fost reparata din bani vinovatului fara asigurare, consumabilelle au fost schimbate de vecinu sau de cel priceput …

Din acest motiv masina nu apare nu nici un detaliu pe Carvertical !

Daca vrei sa verifici masina foloseste acest link si primesti 15% reducere —> 

 

 

About User

Check Also

Rapoarte Gratis pe CarVertical.Com

In fiecare luna primesc 30 rapoaret GRATIS pentru a face video cu masini samsarite, asa …

One comment

  1. Prisecariu-Mungiu

    Teapa
    Teapa! Ofera rapoarte incomplete si Incorecte! Nu doar ocazional ci la fiecare raport! Au reclama pt a-ti lua banii iar mai departe primești un raport gol. 10 km, 0 poze, 0 proprietari. Nu ofera banii inapoi asa cum scrie mare pe prima pagina. Spun ca ei au efectuat verifcarea si interogarea nu a furnizat rezultate.Avand actele fizice, cartea masinii, era clar ca are cel putin 2 proprietari. Nici macar decorul Vin nu a furnizat corect informatiile. Acestea sunt gratuite pe multe alte siteuri. Teapa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *