Horoscop rune 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Mihai Voropchievici surprinde cinci zodii

Horoscop rune 27 noiembrie – 3 decembrie 2023.

Berbecului i se șoptește să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprize plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să le aștepte. Cu alte cuvinte, Berbecii trebuie să nu apese pedala de accelerație și să fie convinși că tot ce-i bun e al lor și-i pus deoparte!

Taurii se pare că trebuie să își mobilizeze forțele și să fie pregătiți să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Doar că aici lucrurile prevăzute de rune zic așa: nu e cazul pentru nativii de pământ nici să susțină o bătălie furtunoasă, nici să se strofoace prea mult pentru disputele lor.

Gemenii, în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie primesc acest mesaj: puteți găsi rezolvarea problemelor care vă frământă cu condiția să angajați o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

La Raci, treaba e mai serioasă. Au o săptămână mai grea și ei deja sunt oarecum obișnuiți, căci au mai avut săptămâni de genul acesta. Au nevoie de forță, putere și tărie. Astrele le spun să fie puternici și rezistenți căci vine o perioadă mai complicată.

Leii au parte de fertilitate și belșug. Sunt destul de favorizați de astre, după cum arată runele dezvăluite de maestrul Mihai Voropchievici. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini. Nu au decât să aștepte și să se bucure de toate surprizele frumoase pe care astrele le-au pregătit pentru ei.

Fecioarele au o săptămână în care mesajele vor fi la ordinea zilei, dar, dintre toate, unul singur va fi cel mai important. Trebuie doar să fie suficient de pregătite să-l recepționeze. Așadar, Fecioarelor, să aveți ochii în patru căci destinul vostru e bun, doar că trebuie să priviți în stânga și în dreapta.

Balanțele au o săptămână în care sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudente. Asta înseamnă, în primul rând, că trebuie să fie atente la sănătate. Dacă intuiția le spune să acționeze diferit, e bine să își asculte intuiția.

Scorpionii primesc vești bune. S-ar putea să aibă parte de un cadou surprinzător ori de o sumă de bani importantă. Pentru nativii de apă, e o perioadă de șapte zile în care sigur vor avea parte de un dar de undeva, fix de unde nu se așteptau.

Săgetătorii au o perioadă în care sunt pe cai mari. Sunt învingătorii zodiacului, deoarece le-a ieșit la extragere runa norocoasă: Wunjo! Cu alte cuvinte, ei sunt cei mai fericiți în perioada care vine.

Capricornii sunt întrebați dacă sunt pregătiți să își facă bagajele, asta deoarece astrele le anunță o călătorie, iar lor le cam plac călătoriile.

Am ajuns și la Vărsător, iar Vărsătorul are o atenționare pe care a mai primit-o pe tot parcursul anului. Și anume, să își mobilizeze toate forțele să își consolideze poziția în familie, în societate, dar și la serviciu.

Peștișorii au gânduri duble: unul de mutat din casă și altul de a-și schimba serviciul. Vor acționa, însă favorabil, orice decizie ar lua dintre cele două.

About User

Check Also

Horoscop 25 iunie 2024. Leii sunt pe val iar Balanțele își realizează scopul

Horoscopul zilei de 25 iunie 2024. O zi frumoasă și specială pentru unii nativi. Astrele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *