Neti Sandu Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2023. Unii nativii au parte de o zi norocoasă, recuperează bani

BERBEC

E rost de plecat pe undeva c-o fi o petrecere, prin ţară, pe undeva şi o să vă bucuraţi de revederea unor prieteni dragi ca să mai daţi deoparte grijile care ţin de cheltuielile lunare.

O să cheltuiţi bani ca să-i scoateţi pe ai voştri la masă, în oraş, sau la un spectacol, la concert, pe la vreun târg.

TAUR

O apariţie surpriză şi o să vă întreţineţi cu această persoană în oraş, la o cină în doi ca să vă eliberaţi de grijile de zi cu zi, să vă relaxaţi.

Poate preparaţii ceva delicios pentru întreg familionul care a lipsit de la masa de duminică pentru c-au fost toţi ocupaţi, care încotro.

GEMENI

Se poate să întâlniţi lume nouă pe la evenimente şi o să vă întrețineți frumos şi-or să iasă nişte colaborări c-aveţi multe de spus în plan profesional.

E posibil să întâlniţi pe cineva care să devină partenerul vostru de cuplu şi să fiţi şi fericiţi.

RAC

Poate e un party la voi acasă ori dacă e prea multă muncă poate-l mutaţi la un restaurant, ca să fie şi pentru voi lejer, să vă tihnească.

Apar nişte oameni care au nevoie de un ajutor din partea voastră şi n-o să ziceţi nu că sunt persoane la care ţineţi foarte mult.

LEU

Se poate să întâlniţi la o serată, un cocktail, pe cineva care să vă atragă prin felul de a fi şi să vă încumetaţi la o ieşire la cafea în doi.

Vă invita cineva la un botez, un mini party, să se bucure copii de jocuri şi de cadouri.

FECIOARĂ

Poate-i invitaţi pe la voi pe fraţi, pe surori, vorbiţi şi cu naşii, cu finii, e un motiv să staţi la un grătar ca să puneţi ţară la cale.

Vi se lansează invitaţia să le faceţi o vizita unor rude de prin ţara şi dacă n-aveţi musafiri o să vă duceţi.

BALANŢA

Aveţi voi o rezervă de bani şi scoateţi de acolo să ieşiţi în oraş la un suc, o îngheţată, să vă duceţi la un spectacol că sunteţi mari consumatori de artă.

O s-aveţi cu cine şi unde să plecaţi într-o excursie şi să vă deconectaţi, să vă mai faceţi şi alţi prieteni.

SCORPION

Poate vă mai dă un telefon de aducere aminte un angajator ca să-i spuneţi dacă v-aţi decis să intraţi în echipa lui, sau lăsaţi pe anul viitor genul ăsta de proiect.

Se prea poate să vă pice cu tronc cineva care poate deveni partenerul vostru de viaţă, cu acte-n regulă.

CAPRICORN

Se pare că e cineva care vrea să vă cunoască și o să ieșiți la o cafea să vă dați seama din conversație dacă aveți puncte comune și o să fiți atenți la ce simțiți.

V-a rămas inima la cineva care e departe şi poate faceţi cumva să reduceţi distantă că să puteţi cultiva relaţia.

VĂRSĂTOR

O să puneţi umărul la un eveniment care adună multă lume şi o să vă implicaţi în tot ce înseamnă pregătiri c-o fi cineva apropiat, de care sunteţi legaţi sufleteşte.

Se poate să daţi o petrecere la voi acasă, dacă n-o să fiţi voi invitaţi pe undeva şi o să staţi la poveşti cu prietenii.

PEŞTI

O ieşire în lume v-ar detensiona şi aţi ai cunoaşte şi alţi oameni cu care vă puteţi intersecta în sfera profesională, sau pe la mondenităţi, la socializare.

O să puteţi recupera nişte bani şi să strângeţi suma de care aveţi nevoie ca să călătoriți – poate de sărbători.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *