Teapa de 20.000 euro cu un BMW 430i Samsar din Cluj

Salut Stefan, Te rog sa faci un video si sa arati aceasta masina Raport https://www.carvertical.com/ro/raport?id=4ffae36c-8d4a-48fa-be9f-7101051c7c84&vin=WBA4W3C55JAE99706

Este vorba de un BMW 430I care este adus de prin America cumparat la licitatie, reparat si scos din nou la vanzare la un pret foarte mare, masina are probleme si in momentul de fata insa omul spune ca este ok si nu a recunoscut ca ar fi fost lovita sa sa fi avut accident, eu tocmai ce am facut 800 Km cu tatal meu, am pierdut 1 zi si bani pe benzina sa mergem dupa aceasta masina.

Da stiu este vina noastra trebuia sa o verificam inainte, dar omul a spus ca masina este recent adusa si recent inmatriculata, samsarul care vinde masina este un om cu papagal te face din vorbe.
O sa va trimita poze extra, clipuri cu interior/exterior la masina, va face reducere de pana la 5000 euro, si multe vorbe aruncante’n vant.

Noi ne-am dat seama ca masina este lovita doar cand am deschis capota, totul este vopsit in fata, o vopsea lucioasa nu metalizata cum are masina pe original, plastice noi dar ieftine pentru ca nu dau la culoare cu cele de mai sus, suruburi noi noute peste tot in fata, distanta intre far si capota de bagi 2 degete, si multe altele.

Dupa ce am vazut asta am zis sa verificam masina pe CarVertical si am avut surpriza sa aflam ca masina este licitata de la o firma de asigurari din America, cred ca este si cautata de firma de asigurari.
Cand i-am aratat raportul a spus ca nu stie nimic, asa a cumparat si el masina, si daca noi ne luam teapa si el si-a luat teapa la randul lui.

Fa video si arata la lume masina, sa nu se duca dupa ea, in momentul de fata masina se afla in Cluj si este vanduta de M**** A******u.

About User

Check Also

Recunoşti Tânărul Din Imagine? Îl Vezi Zilnic La TV, E Foarte Îndrăgit De Români: “Aveam 800 De Grame La Naştere”

Recunoașteți tânărul din imagine? Astăzi, la vârsta de 61 de ani, este un nume cunoscut …

One comment

  1. Buna ziua,
    Am rugamintea de a verifica inainte datele publicate .
    Eu sunt proprietarul masinii si nu am ascuns la nimeni faptul ca masina a avut o dauna.
    Masina este condusa de un an si merge foarte bine si verificarea facuta la Autombile Bavaria confirma stare ca de nou a masinii .
    Masina este reparata numai cu piese OEM noi , dauna a fost una moderata fara afectari majore. Poate fi verificata si la BMW unde masina este intretinuta . Si sincer daca aveam ceva de ascuns nu as fi pus seria de caroserie in anunt . Si nu sunt nici din Cluj si nu a venit nimeni la mine sa vada sau sa verifice masina in cauza fara sa stie in avans de dauna si de reparatie care a fost facuta.
    In masura in care considerati va pot pune la dispozitie facturile si toate etapele reparatiei.
    Cu stima ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *